Femeile voluptuoase sunt mai bune în pat! Care sunt motivele

1 2 jpg jpeg

 

Anumite poziţii sexuale sunt mai puţîn “abrazive” pentru pelvisul masculin atunci când partenera este mai voluptuoase, când are 3-4 kilograme în plus. Impactul în timpul sexului este absorbit de formele mai proeminente ale posteriorului şi ale şoldurilor, fapt care scade riscul accidentării, spune sex-expertul Tyomi Morgan. Femeile voluptuoase rezistă mai mult în pat, fiind mai apte într-o partida de sex mai lungă.

Bărbaţii sunt instinctiv atraşi de femeile voluptuoase

Chiar şi acei bărbaţi care susţîn că le plac femeile slabe sunt, instinctiv, atraşi de cele voluptoase. Este în moştenirea genetică a bărbatului să fie atras de femeile care au mai multă “cărniţă” pe ele, mai cu seama în zona posteriorului şi a soldurilor, pentru că acest aspect fizic este direct asociat cu capacitatea femeii de a putea purta şi da naştere la copii sănătoşi, spune tot sex-expertul Tyomi Morgan.

Mai multe descoperiri la trupul feminin voluptuos

Suprafaţă corpului unei femei voluptuoase şi mişcările acestuia în timpul actului sexual oferă un adevărat “spectacol” vizual şi tactil în timpul sexului pentru bărbat. Posteriorul, sănii, şoldurile şi abdomenul, chiar dacă nu sunt perfect sculptate muscular, sunt mai atrăgătoare vizual decât părţile perfect lucrate sau slabe.

Femeile voluptuoase încearcă mai mult

Acest aspect ţine atât de încrederea în sine, cât şi de felul de a fi pe care-l dezvoltă o femeie voluptuoasă de-a lungul timpului. Atât experţii în materie de sex, cât şi bărbaţii cărora le-au trecut prin pat deopotrivă femei slabe şi mai plinuţe pot confirmă faptul că o femeie voluptuoasă este mai dezinvoltă şi mai implicată activ în actul sexual decât una trasă prin inel. În cazul celor din urmă, ele consideră în prea multe cazuri să arată suficient de bine încât nu mai e nevoie să depună eforturi pentru excitarea bărbatului în timpul sexului.