Politica de confidentialitatE

Cine suntem

Prin aceast─â politic─â de confiden╚Ťialitate,  Adevarul Holding S.R.L Romania ÔÇô societate in reorganizare, in judicial reorganization, en redressesment ÔÇô Str. Fabrica de Glucoza nr. 21, Sector 2, Bucuresti, dore╚Öte s─â v─â informeze cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le colect─âm ╚Öi utiliz─âm (cu alte cuvinte, pe care le prelucr─âm ╚Öi utiliz─âm) ├«n timpul vizit─ârii de c─âtre dvs. a site-urilor noastre web. Datele cu caracter personal se refer─â la orice informa╚Ťii referitoare la o persoan─â fizic─â specific─â sau identificabil─â, pe care ni le comunica╚Ťi sau pe care le primim sau colect─âm, precum: numele ╚Öi datele de contact (de ex. adresa, nr. de telefon, adresa de e-mail), informa╚Ťii privind solicit─ârile dvs. ╚Öi rela╚Ťia profesional─â pe care o ave╚Ťi cu noi, precum ╚Öi orice participare al─âturi de noi, informa╚Ťii referitoare la ora, scopul ╚Öi, dac─â este cazul, locul ├«n care utiliza╚Ťi site-urile noastre web ╚Öi alte servicii electronice. Colect─âm ╚Öi utiliz─âm date cu caracter personal numai ├«n m─âsura permis─â prin lege sau dac─â ne-a╚Ťi acordat consim╚Ť─âm├óntul prealabil ├«n acest sens.

Aceast─â politic─â de confiden╚Ťialitate se aplic─â pe site-urile (https://www.click.ro , https://www.clickpentrufemei.rohttp://www.clicksanatate.ro, https://clickpoftabuna.ro, http://okmagazine.rohttps://www.historia.ro/, http://dilemaveche.rohttp://adevarulfinanciar.ro . Nu acoperim informa╚Ťiile colectate de site-urile ter╚Ťe, inclusiv cele partenere sau care au cump─ârat spa╚Ťiu de publicitate pe site-ul nostru.

Site-urile con╚Ťin ╚Öi link-uri c─âtre alte site-uri. Dac─â da╚Ťi click pe un material de pe alt site promovat de noi, nu r─âspundem pentru set─ârile lor de intimitate. V─â recomand─âm s─â citi╚Ťi politica lor de confiden╚Ťialitate ├«n momentul c├ónd citi╚Ťi informa╚Ťii de pe acestea.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucr─âm datele Dvs. cu caracter personal exclusiv ├«n cadrul dispozi┼úiilor legale cu privire la protec┼úia datelor cu caracter personal din Rom├ónia. Acestea sunt dispozi┼úiile Regulamentului UE 679/2016 pentru protec┼úia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date precum ┼či dispozi┼úiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či protec┼úia vie┼úii private ├«n sectorul comunica┼úiilor electronice.Salaria┼úii ┼či ├«mputernici┼úii no┼čtri au obliga┼úia de a respecta dispozi┼úiile cu privire la protec┼úia datelor conform normelor legale.

├Än leg─âtur─â cu toate solicit─ârile legate de datele Dvs., de protec┼úia datelor ├«n cadrul societ─â┼úii  Adevarul Holding S.R.L sau orice ├«ntrebare/reclama╚Ťie pot fi adresate c─âtre adresa de email: dpo@adevarulholding.ro.

Scopul prelucrării datelor îl reprezintă:

  • reclam─â, marketing ┼či publicitate
  • func╚Ťionarea site-ului

Publicitate. Paginile noastre vor afi╚Öa reclame, multe dintre ele fiind influen╚Ťate de op╚Ťiunile selectate de dumneavoastr─â ╚Öi de preferin╚Ťele de pe site ╚Öi de pe conturile conexe. De exemplu, folosind informa╚Ťiile colectate prin cookies, informa╚Ťiile demografice de pe site-urile ter╚Ťe ╚Öi activitatea dumneavoastr─â pe site, putem s─â public─âm reclame care ar putea fi relevante preferin╚Ťelor dumneavoastr─â. Temeiul prelucr─ârii este interesul nostru legitim de a men╚Ťine accesul gratuit la website-urile noastre dar f─âr─â a ne afecta activitatea financiar─â.

Abonamente. ├Än scopul furniz─ârii serviciilor, a livr─ârii de bunuri ╚Öi efectu─ârii pl─â╚Ťilor ├«n baza contractelor relevante (inclusiv a abonamentelor), v─â putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, datele de contact, datele bancare. Aceast─â prelucrare se bazeaz─â pe executarea unui contract la care abona╚Ťii sunt parte sau pe o obliga╚Ťie legal─â care ne este impus─â.

Analiz─â statistic─â. Avem interesul legitim de a ├«n╚Ťelege cum func╚Ťioneaz─â site-ul nostru, cum este citit ╚Öi care ne este publicul. Pentru aceasta, agreg─âm datele din mai multe surse. Putem s─â folosim aceste date pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi anumite func╚Ťionalit─â╚Ťi, pentru a modifica sec╚Ťiunile sau pentru a v─â oferi cele mai relevante informa╚Ťii, ├«n cea mai bun─â form─â grafic─â posibil─â.

Concursuri. ├Än leg─âtur─â cu participarea dumneavoastr─â la diferitele concursuri organizate prin intermediul website-urilor noastre, v─â putem colecta ╚Öi prelucra datele cu caracter personal, ├«n scopul selec╚Ťion─ârii c├ó╚Ötig─âtorilor, aloc─ârii premiilor ╚Öi centraliz─ârii de rapoarte statistice cu privire la consumatori, precum ╚Öi al comunic─ârii cu dumneavoastr─â ╚Öi alte persoane ├«n leg─âtur─â cu cele de mai sus. Aceast─â prelucrare se bazeaz─â pe interesul legitim al Adev─ârul Holding S.R.L.sau pe executarea unui contract la care dumneavoastr─â sunte╚Ťi parte (de exemplu, c├ónd completa╚Ťi un formular de ├«nscriere la un astfel de concurs) ori pe consim╚Ť─âm├ónt, ├«n cazul datelor cu caracter sensibil.

├Än acelea╚Öi condi╚Ťii cu cele ar─âtate, ├«n func╚Ťie de caracterul sau natura unui anumit concurs, putem, de asemenea, s─â public─âm fotografiile, ├«nregistr─ârile video, ├«nregistr─ârile audio sau ├«nregistr─ârile audiovizuale cu dumneavoastr─â.

├Än cazurile ├«n care vom prelucra datele dumneavoastr─â cu caracter personal doar cu consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â, v─â vom solicita separat consim╚Ť─âm├óntul, ├«n mod transparent, atunci c├ónd furniza╚Ťi datele dumneavoastr─â cu caracter personal. Ulterior, ve╚Ťi putea s─â v─â retrage╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul ├«n orice moment prin intermediul adresei de e-mail dpo@adevarulholding.ro. Cu toate acestea, retragerea consim╚Ť─âm├óntului nu va afecta legalitatea niciunei prelucr─âri care a avut loc ├«nainte de retragerea acestuia.

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastr─â cu caracter personal, precum datele de identificare, datele de contact ╚Öi adresa de re╚Öedin╚Ť─â, ├«n scopul posibilei exercit─âri a drepturilor sau a reclama╚Ťiilor noastre ├«mpotriva dumneavoastr─â ├«n viitor. Aceast─â prelucrare se bazeaz─â pe interesul nostru legitim, fiind necesar s─â ne exercit─âm drepturile ├«n cazul unor eventuale litigii.

Adevarul Holding S.R.L. isi asuma obligatia de a proteja confidentialitatea datelor cu caracter personal ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani. Datele minorilor care au mai putin de 16 ani, nu vor fi prelucrate in lipsa acordului obtinut in prealabil de la parinti sau reprezentantul legal. Ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri pentru a verifica daca persoana a implinit varsta minima necesara pentru a isi exprima  consimtamantul, sau pentru a verifica daca persoana care exprima consimtamantul in numele minorului este parintele sau tutorele legal al acestuia.

Ce drepturi ave╚Ťi ╚Öi cum le pute╚Ťi exercita?

Potrivit Regulamentului UE 679/2016 beneficiaţi de:

ÔÇódreptul de acces; pute╚Ťi ob╚Ťine de la noi confirmarea c─â prelucr─âm datele dvs. personale, precum ╚Öi informa╚Ťii privind specificul prelucr─ârii

ÔÇó dreptul la rectificarea datelor; pute╚Ťi s─â ne solicitati s─â modificam datele dvs. personale incorecte ori, dup─â caz, completarea datelor care sunt incomplete.

ÔÇódreptul la ╚Ötergerea datelor (ÔÇ×dreptul de a fi uitat"); pute╚Ťi solicita stergerea datelor personale atunci cand: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat ╚Öi le prelucram; (ii) v-a╚Ťi retras consim╚Ť─âm├óntul pentru prelucrarea datelor ╚Öi noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie sterse conform legisla╚Ťiei relevante

ÔÇó dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii; ├«n anumite condi╚Ťii (daca persoana vizata contest─â exactitatea datelor, dac─â prelucrarea este ilegala, dac─â datele sunt solicitate opentru constatarea , exercitarea sau apararea unui drept ├«n instan╚Ť─â; sau dac─â v─â opune╚Ťi prelucr─ârii datelor) pute╚Ťi solicita restric╚Ťionarea prelucr─ârii datelor dvs. personale

ÔÇódreptul la portabilitatea datelor; ├«n m─âsura ├«n care prelucr─âm datele prin mijloace automate, pute╚Ťi s─â ne solicita╚Ťi, ├«n condi╚Ťiile legii, s─â furniz─âm datele dvs. ├«ntr-o form─â structurat─â, utilizat─â frecvent ╚Öi care poate fi citit─â ├«n mod automat. Dac─â ne solicita╚Ťi acest lucru, putem s─â transmitem datele dvs. unei alte entit─â╚Ťi, dac─â este posibil din punct de vedere tehnic

ÔÇó dreptul la opozi╚Ťie ╚Öi procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de pofiluri; v─â pute╚Ťi opune oric├ónd prelucr─ârilor pentru scop de marketing, inclusiv profil─ârilor efectuate ├«n acest scop, precum ╚Öi prelucrarilor bazate pe interesul legitim al Societ─â╚Ťii, din motive care ╚Ťin de situa╚Ťia dvs. specific─â

ÔÇó dreptul la retragerea consim╚Ť─âm├óntului ├«n cazul prelucr─ârii ├«n scop de informare sau promovare;pute╚Ťi s─â v─â retrage╚Ťi oric├ónd consim╚Ť─âm├óntul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consim╚Ť─âm├ónt

ÔÇó dreptul de a depune o pl├óngere ├«n fa╚Ťa unei autorit─â╚Ťi de supraveghere a prelucr─ârii datelor cu caracter personal; ave╚Ťi dreptul de a depune o pl├óngere la autoritatea de supraveghere a prelucr─ârii datelor ├«n cazul ├«n care considera╚Ťi c─â v-au fost ├«nc─âlcate drepturile

ÔÇódreptul la o cale de atac judiciar─â; dreptul de a exercita o cale de atac judiciar─â eficient─â ├«mpotriva unei decizii obligatorii din punct de vedere juridic a unei autorit─â╚Ťi de supraveghere

ÔÇódreptul de a fi notificat de c─âtre operator cu privire la prelucrarea datelor cu carcter personal ale dvs.

Contact

Pentru exercitarea drepturilor menţionate mai sus vă rugăm să vă adresaţi prin cerere scrisă prin e-mail la dpo@adevarulholding.ro.

Ce date sunt stocate de Adevarul Holding S.R.L?

Stocarea ┼či prelucrarea de date care nu au caracter personal (anonime) ├«n scopuri interne legate de sistem ┼či ├«n scopuri statistice

├Än cazul acces─ârii paginii noastre de internet browser-ul Dvs. de internet transmite automat date (de ex. data ┼či ora acces─ârii, adresa URL a paginii de internet care face trimiterea, fi┼čierul accesat, cantitatea datelor transmise, tipul ┼či versiunea browser-ului, sistemul de operare, ) c─âtre serverul nostru, pe baza unor set─âri tehnice. Aceste date sunt colectate ┼či utilizate exclusiv ├«n scop statistic ┼či ├«n scop de analiz─â, de ex. pentru ├«mbun─ât─â┼úirea ofertei.Anumite date de trafic (cum sunt adresele IP sau al╚Ťi identificatori ai dispozitivelor cu care ne accesa╚Ťi site-ul) pot fi ├«n anumite circumstan╚Ťe date cu caracter personal ╚Öi ca atare le vom trata ca atare.

Stocarea ┼či prelucrarea datelor cu caracter personale

Abonamente. ├Än vederea ├«ncheierii unui abonament se colecteaz─â urmatoarele date: nume, prenume, v├órst─â, adres─â, nr telefon, adres─â de email, fax ╚Öi date bancare ├«n cazul ├«n care plata se face prin card.

Utilizarea de cookie-uri. Cookie-urile sunt mici fi┼čiere text care sunt salvate de browser-ul Dvs. de internet ┼či servesc pentru a face pagina noastr─â de internet per total mai u┼čor de utilizat, mai eficient─â ┼či mai sigur─â. Cookie-urile nu cauzeaz─â daune computerului Dvs. ┼či nu con┼úin viru┼či. Pute┼úi ├«mpiedica instalarea cookie-urilor printr-o setare corespunz─âtoare a browser-ului Dvs. Pagina noastr─â online con┼úine cookie-uri. Cookie-urile salveaz─â ├«n special set─ârile alese de Dvs. De asemenea cookie-urile sunt utilizate de noi ├«n scop statistic. V─â atragem aten┼úia asupra faptului c─â prin ├«mpiedicarea instal─ârii de cookie-uri se poate ├«nt├ómpla s─â nu pute┼úi utiliza toate func┼úiile paginii noastre de internet.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza con╚Ťinutul ╚Öi anun╚Ťurile, pentru a oferi func╚Ťii de re╚Ťele sociale ╚Öi pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de re╚Ťele sociale, de publicitate ╚Öi de analize informa╚Ťii cu privire la modul ├«n care folosi╚Ťi site-ul nostru. Ace╚Ötia le pot combina cu alte informa╚Ťii oferite de dvs. sau culese ├«n urma folosirii serviciilor lor.

Pentru informa╚Ťii sau solicit─âri ├«n baza dreptului persoanelor vizate conform GDPR, v─â pute╚Ťi adresa Ofi╚Ťerului (Responsabilului) cu Protec╚Ťia Datelor la adresa de e-mail dpo@adevarulholding.ro sau pute╚Ťi accesa  pagina unde v─â pute╚Ťi exprima consim╚Ť─âm├óntul referitor la fiecare fi╚Öier cookie ├«n parte.

Fisierele cookie vor fi ├«mp─âr╚Ťite pe categorii:

Cookie-uri interne

O vizită pe acest site poate plasa cookie-uri în scopuri de:

  • Cookie-uri esen╚Ťiale. Necesare pentru func╚Ťionarea site-ului. Putem folosi module cookie esen╚Ťiale pentru a autentifica utilizatorii, pentru a preveni utilizarea frauduloas─â a conturilor de utilizator sau pentru a oferi func╚Ťii specifice site-ului.
  • Cookie-uri de m─âsurare a traficului. Ne permite s─â recunoa╚Ötem ╚Öi s─â num─âr─âm num─ârul de vizitatori ╚Öi s─â vedem cum se deplaseaz─â vizitatorii ├«n site c├ónd ├«l folosesc. Acest lucru ne ajut─â s─â ├«mbun─ât─â╚Ťim modul ├«n care func╚Ťioneaz─â site-ul.
  • Cookie-uri de func╚Ťionalitate. Este folosit pentru a v─â recunoa╚Öte c├ónd v─â ├«ntoarce╚Ťi la Site. Acest lucru ne permite s─â personaliz─âm con╚Ťinutul nostru pentru dvs., s─â v─â salut─âm dup─â nume ╚Öi s─â v─â amintim preferin╚Ťele dvs. (de exemplu, alegerea limbii sau regiunii dvs.).
  • Cookie de targetare. ├Änregistreaz─â vizita dvs pe site, paginile pe care le-a╚Ťi vizitat ╚Öi link-urile pe care a╚Ťi dat click. Vom folosi aceste informa╚Ťii pentru a face site-ul ╚Öi mai relevant pentru interesele dvs. De asemenea, exist─â posibilitatea de a ├«mp─ârt─â╚Öi aceste informa╚Ťii unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi, tot ├«n scopul de a face site-ul mai relevant pentru dvs.

Third-party (ter╚Ť─â-parte) cookies

Pe l├óng─â cookie-urile proprii, este posibil s─â folosim ╚Öi alte cookie-uri ter╚Ť─â parte (third-party) pentru a raporta statisticile de utilizare a site-ului ╚Öi pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi eforturile de marketing.

  • Urm─ârirea cookie-urilor/Tracking cookies. Urm─âresc comportamentul pe site ╚Öi ├«l conecteaz─â de alte valori care s─â permit─â o mai bun─â ├«n╚Ťelegere a obiceiurilor de utilizare.
  • Cookie-uri de optimizare/Optimization cookie. Permit urm─ârirea ├«n timp real a conversiei utilizatorilor din diverse canale de marketing pentru a evalua eficien╚Ťa acestora.
  • Cookie-uri pentru parteneri. Ofera partenerilor no╚Ötri metrici de conversie pentru a-╚Öi putea optimiza eforturile de marketing pl─âtite.

Actualizarea sau ╚Ötergerea informa╚Ťiilor dvs. cu caracter personal

Ave╚Ťi anumite drepturi ├«n leg─âtur─â cu informa╚Ťiile dvs. cu caracter personal. Pute╚Ťi s─â accesa╚Ťi informa╚Ťiile dvs. cu caracter personal ╚Öi s─â confirma╚Ťi c─â acestea r─âm├ón corecte ╚Öi s─â le actualiza╚Ťi sau s─â alege╚Ťi dac─â dori╚Ťi sau nu s─â primi╚Ťi materiale de la noi sau de la unii dintre partenerii no╚Ötri.

Dac─â dori╚Ťi informa╚Ťii suplimentare cu privire la drepturile dvs. sau dori╚Ťi s─â exersa╚Ťi oricare dintre drepturile de mai sus, pute╚Ťi s─â ne contacta╚Ťi ╚Öi prin dpo@adevarulholding.ro. Exercitarea drepturilor Dvs. men┼úionate mai sus este gratuit─â.Dac─â locui╚Ťi sau v─â afla╚Ťi ├«n SEE, ave╚Ťi dreptul s─â solicita╚Ťi:

  • s─â va oferim acces la orice informa╚Ťii cu privire la identitatea personal─â pe care le de╚Ťinem;
  • s─â ├«mpiedica╚Ťi prelucrarea informa╚Ťiilor dvs. cu caracter personal ├«n scopuri de marketing direct;
  • s─â actualiza╚Ťi orice informa╚Ťie identificabil─â personal care este invechit─â sau incorect─â;
  • ╚Öterge╚Ťi toate informa╚Ťiile identificabile cu caracter personal pe care le de╚Ťinem despre dvs.;
  • restric╚Ťiona╚Ťi modul ├«n care proces─âm informa╚Ťiile dvs. personale identificabile;
  • furniza╚Ťi informa╚Ťiile dvs. personale de identificare unui ter╚Ť furnizor de servicii; sau
  • s─â v─â furniz─âm o copie a oric─ârei Informa╚Ťii cu privire la identificarea personal─â pe care o avem despre dumneavoastr─â.

├Äncerc─âm s─â r─âspundem la fiecare e-mail cu promptitudine, acolo unde este posibil, ╚Öi s─â oferim r─âspunsul nostru ├«n termenul stabilit de legisla╚Ťia ├«n vigoare. Re╚Ťine╚Ťi totu╚Öi c─â vor exista informa╚Ťii reziduale care vor r─âm├óne ├«n bazele noastre de date, jurnalele de acces ╚Öi alte ├«nregistr─âri care pot con╚Ťine sau nu informa╚Ťii personale. De asemenea, re╚Ťine╚Ťi c─â anumite informa╚Ťii identificabile cu caracter personal pot fi scutite de astfel de solicit─âri ├«n anumite circumstan╚Ťe, ceea ce poate include dac─â trebuie s─â continu─âm procesarea informa╚Ťiilor dvs. personale cu scopul de a v─â conforma unei obliga╚Ťii legale.

C├ónd ne trimite╚Ťi un e-mail cu o cerere, este posibil s─â v─â rug─âm s─â ne furniza╚Ťi informa╚Ťiile necesare pentru a v─â confirma identitatea.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu ├«nseamn─â c─â nu ve┼úi mai primi publicitate online ÔÇô ci doar c─â aceast─â nu va mai putea ┼úine cont de preferin┼úele ┼či interesele dvs, eviden┼úiate prin comportamentul de navigare.

Securitatea datelor

Pagina noastr─â de internet ┼či celelalte sisteme informatice ale noastre sunt protejate prin m─âsuri tehnice ┼či organizatorice ├«mpotriva accesului, modific─ârii sau difuz─ârii datelor dvs. de c─âtre persoane neautorizate precum ┼či ├«mpotriva pierderii sau distrugerii datelor dvs. Este necesar s─â trata┼úi ├«n permanen┼ú─â cu confiden┼úialitate datele dvs. de acces ┼či s─â ├«nchide┼úi fereastra de browser c├ónd termina┼úi vizitarea paginii noastre de internet.

Pentru transferul de date cu caracter personal utiliz─âm proceduri tehnice de criptare. Pute┼úi identifica transmiterea de date criptate (https) prin afi┼čarea unui simbol de ├«nchidere, de ex. afi┼čarea unui simbol de cheie sau lac─ât ├«n bara de statut a browser-ului Dvs.

├Äntrebari, Sugestii ╚Öi Reclama╚Ťii?

Ave╚Ťi ├«ntreb─âri referitoare la protec╚Ťia datelor, politica de utilizare cookie-uri sau la pagina noastr─â de internet? Nicio problem─â, v─â ajut─âm cu pl─âcere dpo@adevarulholding.ro