6 locuri în care este de preferat să nu faci dragoste

masina9 jpg

Sexul într-un pat este prea monoton pentru tine? Îți dorești să-ți condimentezi viața intimă și să ai relații intime în altă cameră sau chiar afară? Poate fi o idee bună. Cu toate astea, unele locuri nu sunt potrivite, pentru că îți pot afecta sănătatea. Iată care sunt!

Pe nisip

Granulele de nisip pot pătrunde în părțile intime și pot provoca infecții. Dacă se freacă de piele sau pe mucoase, pot provoca, de asemenea, tăieturi și iritații.

Dacă să faci dragoste la plaja este cea mai mare fantezie a ta si vrei să ți-o satisfaci, echipează-te cu un prosop mare pentru a nu fi în contact cu nisipul și cu viețuitoarele pe care le adăpostește. 

În mare

Apa de mare, dar și cea a lacurilor sau râurilor, toate sunt pline de germeni, propice infecțiilor. Ca să nu mai spunem că sarea vă poate irita mucoasele, care sunt deja încălzite de la frecarea asociată mișcărilor înainte și înapoi. Dacă utilizați un prezervativ, rețineți că este mai probabil să alunece atunci când vă scufundați.

În pădure

În timpul drumețiilor, poate fi tentant să te strecori în pădure pentru o pauză obraznică. Alyssa Dweck, medic ginecolog și coautor al cărții V Is for Vagina ,e împotriva acestui lucru. Și din motive întemeiate! De-a lungul anilor, a fost nevoită să îndepărteze nenumărate căpușe din vulva mai multor paciente. Anumite plante, cum ar fi iedera otrăvitoare, pot provoca, de asemenea, erupții cutanate la cea mai mică atingere. Acestea pot fi deja dureroase și pot provoca mâncărimi severe oriunde pe corp, așa că vă lăsăm să vă imaginați consecințele la nivelul organelor genitale...

În timp ce conduci

Dorința te-a lovit brusc pe drumul spre vacanță? Așteptați să parcați în liniște pentru a ceda. Un studiu efectuat de studenți de la Universitatea din Dakota de Sud și publicat în revista Accident Analysis and Prevention a constatat că 33% dintre bărbați și 9% dintre femei au făcut sex sexîn timp ce conduc. Dintre aceștia, mai mult de o treime recunosc că au apăsat accelerația neintenționat, o altă treime au ieșit din bandă, în timp ce 11% au dat drumul complet la volan. O practică extrem de periculoasă!

La piscină

Pe lângă faptul că este iritant pentru vulvă și vagin, clorul promovează infecțiile fungice, deoarece distruge flora bacteriană a părților intime. Ca bonus, apa elimină lubrifianții naturali din vagin: uscăciunea rezultată poate duce la abraziuni. 

Într-o saună

Corpul gol al iubitului tău în saună îți dă idei ? Mai bine astepți până ieși pentru a le pune în practică. Dacă ai o activitate fizică (cum ar fi sexul) la o temperatură atât de ridicată nu este bine pentru inimă... și riști să faci stop cardiac sau accident vascular cerebral.