Ce spun culorile pe care le porţi despre personalitatea ta

Culoarea este pata vie din viaţa ta, indiferent de starea ta de spirit sau evenimentele importante care au loc, instinctiv o culoare va fi predominantă.

image

Spune-mi care este culoarea ta preferată şi îţi voi spune ce fel de om eşti! De multe ori se întâmplă ca starea de spirit să ţi se schimbe în funcţie de culorile din jurul tău.

Albastru

Persoanele care optează pentru nuanţele de albastru sunt cele loiale, sincere, de încredere. Sunt considerate a fi amanţii perfecţi pentru care amorul este la rang de artă pură. Sufletişti şi amabili mereu vor fi acolo când ai nevoie de ei. Energici şi veseli, găsesc mereu o motivaţie pentru a merge mai departe.

Violet

Cauţi siguranţă emoţională, ordine şi perfecţiune în toate aspectele vieţii tale. Îţi place să te implici în proiecte caritabile şi eşti deschis la tot felul de oportunităţi.

Turcoaz

Echilibrul emoţional este cel care îţi ghidează viaţa. Îţi croieşti singur drumul tău bazat pe principiile solide învăţate în casa părintească. Eşti legat de familie şi de afecţiunea celor din jur.

Roz

Pentru persoanele amatoare de nuanţele calde ale rozului este foarte importantă acceptarea de către cei din jur, caută iubirea necondiţionată şi sunt idealiste. O singură pasiune le ghidează viaţa şi inima.

Alb

Simbolul inocenţei eterne şi a spiritualităţii, dacă preferi albul înaintea oricărei alte culori, înseamnă că tinzi spre perfecţiune şi ai idealuri înalte în viaţă şi uneori greu de atins. Regreţi pierderea copilăriei şi cauţi liniştea şi calmul pretutindeni în jurul tău.

Negru

The little black dress, nelipsita culoare din garderoba unei femei, arată că ai nevoie de putere şi control, pentru a masca nesiguranţa ta emoţională. Te ataşezi foarte repede de persoanele din jurul tău, iar despărţirea poate fi în unele cazuri o adevărată dramă. Sobră şi aparent distantă, ai nevoie de afecţiune constant.

Gri

Această nuanţă o aleg pesoanele reci, conservatoare şi de încredere. Te conformezi în anumite situaţii doar pentru a crea un echilibru în jurul tău. Este nuanţa oameilor care muncesc foarte mult fără a aştepta nimic în schimb. Un adevărat simbol al păcii, al suprimării propriilor dorinţe doar pentru a nu deranja pe nimeni în jurul tău.

Roşu

Culoarea sănătăţii, a sexualităţii şi a vitalităţii, este specifică persoanelor vulcanice,agresive şi impulsive. Judeci cu uşurinţă deciziile persoanelor din jurul tău.

Verde

O culoare a speranţei, a armoniei şi a echilibrului, ce denotă că eşti o persoană sinceră şi devotată. Uneori ai nevoie să fii împinsă de la spate pentru a te motiva să lupţi pentru un ideal. Modestă şi răbdătoare sari uşor în ajutorul celor aflaţi în suferinţă. Ai tendinţa să te uiţi pe tine ajutându-i pe cei din jurul tău.

Galben

O vei găsi adesea pe lista de culori preferate ale oamenilor de succes, ale intelectualilor. Denotă o persoană cu un simţ dezvoltat al răspunderii, sinceră şi posesivă. Luptă din greu pentru ceea ce au şi nu ştiu să piardă.

Maro

Dacă aceasta este culoarea ta preferată atunci ai un caracter puternic, mult curaj şi nu te temi să îţi impui punctul de vedere în orice situaţie te-ai afla. Impulsiv şi lipsit de tact uneori, ajungi uşor în mijlocul unui conflict.