Ce vezi prima dată în imagine? Iată ce spune acest lucru despre tine!

Unele persoane sunt mai liniștite și mai retrase, în timp ce altele sunt mai extrovertite, uneori chiar vulcanice, atunci când sunt implicate în diferite conflicte. Tu în ce categorie te încadrezi? Această imagine poate spune mai multe despre tine decât crezi!

image

Pomii

Dacă ai văzut prima oară pomii, ești o fire relaxată, meditativă. Nu-ți plac conflictele și faci tot ce este posibil să stai departe de certuri. Îți asculți, aproape de fiecare dată, intuiția și tinzi să fii introvertit, mai ales pentru că-ți place să petreci mai mult timp singur, în liniște. Pomii joacă un rol important în multe culturi și au o serie de semnificații importante, cele mai cunoscute dintre acestea fiind pomul reprezentând centrul vieții și universul și pomul ca martor al întâmplărilor din trecut. În unele țări și culturi Antice, pomul este considerat un simbol al omenirii.

Tigrul

Dacă ai văzut prima oară tigrul, ești o fire puternică, uneori chiar vulcanică. Asemenea tigrului, ești impunător și hotărât. Nu-ți place când cineva te critică pentru alegerile făcute și iei imediat atitudine. De asemenea, dacă este necesar să-ți exprimi punctul de vedere, nu eviți certurile sau discuțiile mai aprinse. Îți place să ai mereu dreptate și tinzi să devii prea autoritar sau să ,,faci pe șeful’’. Tigrul are o simbolistică variată și complexă, care diferă în funcție de cultură și de popor. Tigrul alb, aflat pe cale de dispariție, este asociat frecvent cu ideea de superioritate și regalitate. În timp ce în India, tigrul este portreziat alăturii de zeița Shakti, ce reprezintă energia vie a naturii, în budism tigrul este asociat cu puterea spirituală, informează historia.ro. Totuși, în cele mai multe culturi tigrul este un simbol al forței brute și a instinctelor animalice necontrolate.

Anca-Teodora Popa

Foto: https://girlstyle.com/sg/article/59825/what-do-you-see-first-what-you-choose-will-reveal-more-about-yourself