5 greşeli pe care femeile le fac în pat

Amâni sexul pentru când ai chef

Dacă obişnuieşti să amâni sexul până când creierul şi corpul sunt ,,pregătite'', cel mai probabil nu vei avea niciodată starea necesară, deoarece dorinţa femeilor se intensifică mai ales în timpul actului sexual.

Cercetătorii susţin că preludiul şi mângâierile joacă un rol extrem de important în iniţierea actului în sine, chiar dacă iniţial nu te simţi excitată.

1 cuplu sex jpg jpeg

Plăcerea partenerului este mai presus de orice

Un pic de egoism nu strică niciodată atunci când vine vorba de sex, iar faptul că îţi consumi toată energia pentru plăcerea lui nu te face neapărat o parteneră mai bună, ci mai degrabă nemulţumită şi nefericită, iar asta poate afecta stabilitatea cuplului.

Soluţia? Roagă-ţi partenerul să aibă răbdare cu tine, întrucât femeile ajung mai greu la punctul culminant. Nu trebuie să te simţi vinovată, dimpotrivă.

Comunică deschis cu partenerul tău şi spune-i ce poziţie preferi sau cum îţi place să te atingă, de exemplu. Va fi mai mult decât încântat să-ţi facă pe plac şi este foarte probabil ca acest lucru să-l excite şi pe el.

Crezi că are tot timpul chef de sex

Dacă partenerul tău nu are chef să faceţi sex sau chiar nu are erecţie, asta nu înseamnă că nu mai este atras de tine.

Stresul, extenuarea sau depresia pot afecta libidoul bărbatului, la fel cum aceşti factori influenţează dorinţa sexuală a femeii.

În plus, bărbaţii au o ,,perioadă de recuperare'' după climax, iar perioada se măreşte odată cu vârsta, astfel că acest lucru nu ar trebui să te îngrijoreze.

Nu te consideri suficient de frumoasă

Iubeşte-ţi corpul şi îngrijeşte-l, iar acest lucru se va reflecta şi în pat. De altfel, studiile arată că femeile încrezătoare, care se simt bine în propria piele, se simt mai confortabil atunci când se dezbracă în faţa partenerului şi au parte de mai multe orgasme.

Nu îţi foloseşti imaginaţia

Cuplurile care fac sex în mod regulat sunt mai fericite şi au şanse mai mari să rămână împreună. Totuşi, pentru a menţine vie pasiunea dintre voi şi interesul unul faţă de celălalt, trebuie să faci loc fanteziilor în viaţa ta.

Fanteziile stârnesc dorinţa, iar scenariile puse la cale pentru partenerul tău vor declanşa cu siguranţă o partidă nebună de sex.