Şi tu poţi fi expert în masaj erotic. Iată ce trebuie să faci!

1 masaj erotic jpg jpeg

Dacă vrei să reaprinzi flacăra pasiunii în dormitor, poţi organiza o şedinţă de masaj senzual chiar la voi acasă. N-ai nevoie de multe ingrediente şi nici de cunoştinţe temeinice pentru a-i putea produce puţină plăcere jumătăţii tale…

Un masaj bun poate fi fantastic fie că-l faci într-un spa sau pe propria canapea. Înainte de a-i propune partenerului o surpriză de zile mari, asigură-te că ai la dispoziţie un pat confortabil, aşternuturi curate şi bine mirositoare, lumânări parfumate, uleiuri aromate şi, eventual, jucării sexuale. Atmosfera pe care o creezi este esenţială pentru ca jumătatea ta să se poată relaxa la fiecare atingere de-a ta.

Setează temperatura optimă, nici prea cald, nici prea frig în încăpere, şi lumina astfel încât să nu fie prea puternică, dar nici să lipsească total. Gândeşte-te la sunetele preferate ale partenerului tău. I-ar plăcea să asculte valurile mării sau acorduri line de chitară în timp ce tu îi relaxezi fiecare părticică de corp? Nu uita să-ţi scoţi inelele, verigheta sau brăţările, ca să nu rişti să închei întreaga partidă în ţipete şi văicăreli cauzate de zgârieturi deloc dorite.  

Uleiuri, atingeri şi tandreţe

Spune-i partenerului să se aşeze dezbrăcat, cu faţa în jos, pe canapeaua sau patul pe care ai aşezat în prealabil un prosop încălzit puţin pe calorifer. Secretul unui masaj reuşit e lubrifierea, însă nu uita să-ţi pui întâi ţie în mână uleiul respectiv pentru a-l încălzi.   

Începe cu mişcări tandre pe spate, dar să nu fie totuşi prea blânde ca să nu gâdile. Continuă cu aceeaşi forţă spre bazin şi apoi pe umeri şi braţe. Nu apăsa prea mult pe oase şi concentrează-te pe muşchi. Îţi poţi folosi degetele, palmele sau încheietura interioară a mâinilor pentru a stimula circulaţia sângelui. E importantă această încălzire pentru că, atunci când vei creşte presiunea, nu va durea.

Creşte intensitatea şi nu te sfii să întrebi dacă e bine ceea ce faci sau e nevoie de mişcări mai puternice sau mai blânde. Gemetele sunt un indiciu că nu greşeşti prea mult. Poţi respira odată cu partenerul tău, puteţi suspina împreună, ca să înţeleagă că-ţi place şi ţie la fel de mult ca jumătăţii tale.

Creşterea tensiunii

Masajul se poate extinde la braţe şi mâini, la picioare şi tălpi, depinde cum vă simţiţi şi ce chef aveţi amândoi. Creşte tensiunea şi nu exita să-ţi foloseşti ocazional unghiile pentru a intensifica pasiunea. Dacă vrei să-l amăgeşti puţin pe cel de lângă tine, nu-i atinge deloc zonele erogene, foloseşte-ţi unghiile pentru a le gâdila puţin doar. Vorbim despre interiorul coapselor, zona lombară, posterior şi sfârcuri. Anticiparea pe care o va simţi partenerul tău îl va scoate, pur şi simplu, din minţi. Poţi continua excitarea până când te imploră să-l atingi mai direct şi mai apăsat.

Final fericit

Masajul erotic nu trebuie să se încheie neapărat cu un orgasm sau cu sex. E de-ajuns să creezi un moment intim de care să vă bucuraţi împreună. Totuşi, în acelaşi timp, masarea organelor sexuale îl va elibera pe partener de toată acea tensiune simţită din cap până-n picioare. După orgasm, poţi să mai faci un ultim masaj, la nivelul scalpului, pentru o relaxare totală.   

Citeşte şi: Kama Sutra: poziţii inedite şi curiozităţi despre celebrul manual erotic  

Ştiai că…

... Hipocrate, părintele medicinei, apela adesea la masaje? De fapt, în acea vreme, multă lume făcea masaj în băi publice sau termale cu scopul de-a se relaxa sau a scăpa de diverse infecţii ori boli.