Confesiunile femeii cu două vagine. Ce vrea să facă, de dragul soţului ei

1 vagin jpg jpeg

Brittany Jacobs, o femeie de 26 de ani din SUA, suferă de o condiţie medicală rară: are două vagine, iar despre acest lucru a aflat în momentul în care a născut primul copil, relatează Daily Star.

Brittany Jacobs a declarat pentru Daily Star că vrea să urmeze mai multe intervenţii chirurgicale, menite să corecteze problema medicală pe care o are: două vaginue, cervixuri şi utere.

„Vreau să mă operez pentru a mă putea bucura de sex cu soţul meu”, a declarat Brittany Jacobs. De altfel, diagnosticul medicilor a făcut-o să înţeleagă de ce sexul cu soţul ei era atât de dureros.

Cei doi soţi, care sunt din Carolina de Nord, SUA, au avut mereu probleme legate de acest aspect şi au declarat că activitatea sexuală nu era tocmai confortabilă.

Brittany a aflat de problema de care suferă în momentul în care a născut primul copil. Atunci, medicii au fost nevoiţi să îi taie din septul vaginal, pentru a scoate copilul în siguranţă.

„Aş vrea ca medicii să elimine mai mult ţesut din septul vaginal pentru că aş vrea să pot face sex cu soţul meu. Nu mai vreau ca această activitate să fie dureroasă”, a declarat femeia citată de Mediafax.

Citeste si: 7 secrete ale vaginului

Foto-simbol: Shutterstock