Iată ce lucruri nu ar trebui să ajungă niciodată în vagin!

Poate suna ciudat, dar este surprinzător câte luicuri nepotrivite ajung în zona intimă, deși nu ar trebui să se întâmple acest lucru.

image

Imaginaţia în dormitor ar trebui să se oprească acolo unde încep riscurile pentru sănătate. Foto: Shutterstock. 

Iată o listă cu obiecte pe care niciodată nu ar trebui să le introduce în vagin, oricât de tentată ai fi să experimentezi în dormitor,  realizată de Daily Star!

Ulei de arbore de ceai

Medicul ginecolog Dr. Shree Datta, citat de daily Star spune că femeile nu ar trebui să să folosească ulei de arbore de ceai în vagin.Avertismentul a venit după ce doamnele au folosit produsul natural în încercarea de a elimina mirosurile vaginale. Dar, îngrijorător, uleiul esențial poate arde regiunile de șetut pe care le atinge, cu aât maim ult mucoasa sensibilă a vaginului! De asemenea,  poate afecta pH-ul corpului, crescând probabilitatea apariției unor infecții dificil de tratat.

Dușul

Folosirea unui duș pentru a curăț vaginul poate provoca un dezechilibru al bacteriilor care se găsesc de obicei în vagin și ar putea duce la infecții. Afecțiunile numite boală inflamatorie pelvină și vaginoză bacteriană sunt ambele legate de igiena excesivă, realizată cu dușul

Sirop de ciocolată

Deși poate părea sexy să topești niște ciocolată în dormitor, consecințele pot fi catastrofale. Produsele zaharoase pot schimba numărul și tipul bacteriilor din vagin și ar putea duce la o infecție, iritații sau ambele. Rezultatul este probabil să fie o iritație urâtă sau o infecție, așa că cel mai bine este să eviți acest lucru, cu orice preț.

Frișca

Ca și când problemele pe care le produce zahărul nu ar fi suficiente, în cazul în care folosești frișcă, se adaugă și problemele care vin din faptul că frișca este un produs lactat. Este des întâlnit că pui frișcă pe corp în timpul actului sexual, dar este foarte important să te asiguri că nu își găsește drumul spre interiorul vaginului. 

Frișca este, la fel ca siropul, o modalitate aproape sigură de a face o infecție, așa că mai bine eviți...

Vaselina

Vaselina este un lubrifiant pe bază de petrol, în timp ce lubrifianții sexuali special concepuți pentru acest scop, sunt, în general, pe bază de apă. Așadar, dacă nu vrei probleme, rămâi în zona lubrifianților pe bază de apă, fără alte complicații.

Fructe și legume

Cele mai multe fructe și legume sunt pulverizate în mod repetat cu pesticide, așa că vei introduce toate acestea în vagin. Deși par inoffensive, și ele pot purta bacterii și provoca iritații și chiar răni. Ia în calcul și faptul că riști să se rupă în timp ce este în interior, ceea ce ar putea duce la blocarea fragmentelor mai mici și la infecții. Cel mai sigur este să folosești jucării sexuale testate și omologate.

Orice obiecte ascuțite

Pielea din vagin poate fi rănită, ca orice altă bucată de piele. Tăieturile vaginului nu numai că ar putea fi incredibil de dureroase, dar se pot și infecta șiîți pot crea probleme serioase de sănătate. De asemenea trebuie să știi că hemoragiile vaginale, crate de răni pot fi periculoase.

Tampoane îmbibate cu alcool

Produsele sanitare cu infuzie de alcool au apărut pentru prima dată în Helsinki în 1999, dar medicii avertizează că acest lucru face foarte mutl rău.

Dr. Toli Onon, purtătorul de cuvânt al Colegiului Regal de Obstetricieni și Ginecologi, a declarat pentru Daily Star Online: „Alcoolul este un antiseptic și perturbarea echilibrului bacteriilor „bune” din interiorul vaginului poate crește astfel riscul de infecție, cum ar fi vaginoza bacteriană sau sturz.

Alcoolul poate fi, de asemenea, foarte iritant pentru pielea vaginală și poate provoca dureri înțepătoare și inflamații.”, a mai spus medicul.

Telefonul mobil

Vibrația pe care o creează telefonul paote fi tentantă, dar telefonul este unul dintre cele mai mizerabile lucruri pe care poți pune mâna. Mai exact, telefoanele pot găzdui un număr mare de bacterii care te pot infecta și îți pot distruge sănătatea vaginală.

Periuța electrică

Nu este gândită să înlocuiască un vibrator, deci nu o folosi în mod creativ. Pericolul de rănire, dar și acela de infecții este în mod clar prezent atunci când folosești periuța electrică pentru stimulare vaginală. Un vibrator este întotdeauna o alegere sigură, dacă preferi acest tip de stimulare.