Ce vezi în imagine, un bătrân sau o fată? Iată ce spune alegerea despre tine!

1 man woman jpg jpeg

Personalitatea, din punct de vedere psihologic, este un ansamblu de trăsături specifice, care definesc comportamentele şi atitudinile unui individ. Majoritatea oamenilor cred că ştiu ce fel de personalitate au, cum gândesc şi cum acţionează. Dar, este posibil să avem şi trăsături ascunse, pe care să nu le conştientizăm?

Dacă ai văzut bătrânul

Ce ai văzut prima oară? Acest aspect ar trebui să-ţi determine vârsta mentală şi modul de gândire. Dacă ai văzut prima dată bătrânul, se poate spune că eşti o persoană matură, din punct de vedere mental. Ai acumulat experienţe variate de-a lungul vieţii şi toate acestea au marcat dezvoltarea ta personală şi mentală. De asemenea, la fel ca bătrânul din imagine, eşti o fire calmă, umilă şi contemplativă (se poate vedea cum omul în vârstă are ochii închişi şi capul orientat uşor în jos, fapt ce sugerează starea de meditaţie şi calmul).

Dacă ai văzut fata

Dacă, în schimb, ai văzut prima dată fata înseamnă că ai o inimă de copil. În ciuda faptului că ai avut parte şi de experienţe negative, nu ţi-ai pierdut inocenţa, bunătatea şi curiozitatea, care se reflectă în modul în care priveşti lumea. Eşti o persoană plină de viaţă, care se bucură de lucrurile mărunte.

Foto: https://www.thatslife.com.au/

Anca-Teodora Popa