Harry şi Meghan ştiu de la nutriţionist ce să mănânce să nu se îngraşe

1 harry si meghan jpg jpeg

Prinţul Harry şi Meghan au aflat de la nutriţionistul Gabriela Peacock un truc eficient care îi ajută să slăbească atunci când au nevoie.

Secretul ştiut de Harry şi Meghan a fost dezvăluit şi Prinţesei Eugenie, scrie mirror.co.uk, care şi-a ajustat silueta înainte de marele eveniment din octombrie 2018, când s-a căsătorit cu omul de afaceri Jack Brooksbank.

Meghan Markle obişnuia să mănânce sănătos şi înainte să îl cunoască pe nepotul Reginei Elisabeta a II-a. Mai mult, fosta actriţă posta pe blogul său „The Tig“ reţete de preparate light şi trucuri alimentare pentru o dietă echilibrată.

Prinţul Harry, la fel ca Prinţesa Eugenie, a încercat dieta recomandată de Gabriela înainte de nunta sa cu Meghan. Când vrea să piardă în greutate sau să nu se îngraşe, atât Harry, cât şi Meghan apelează la un truc simplu, pe care îl poţi testa şi tu.

Recomandarea Gabrielei: 5 mese pe zi

Recunoscută pentru abordarea nutriţională realistă, Gabriela evită să promoveze diete bazate pe alimente fără gust şi programe rapide cu efect detoxifiant. Dimpotrivă, nutriţionistul recomandă clienţilor săi să ia masa de 5 ori pe zi, în porţii decente, care să asigure un nivel echilibrat de zahăr în sânge. O glicemie în limite normale favorizează pierderea în greutate. „Asta înseamnă proteine la fiecare masă, gustări obişnuite şi meniu echilibrat nutriţional“, a explicat Gabriela pentru publicaţia britanică.

Secretul alimentar care îi ajută pe Harry şi Meghan să slăbească

Nutriţionistul Gabriela Peacock a dezvăluit şi trucul de care ţin cont şi Ducii de Sussex. Astfel, înainte de masa principală, este benefic pentru slăbire consumul unei linguri cu iaurt. „Începând cu proteine o masă în care predomină carbohidraţii, împiedici creşterea nivelului de zahăr din sânge, proces apărut la scurt timp după ingestia carbohidraţilor“, spune specialistul în nutriţie.

Nu îţi place iaurtul?

Dacă nu eşti un fan înrâit al gustului de iaurt, poţi opta pentru o felie de brânză sau una de şuncă slabă.

@twitter