Ce vezi prima oară în imagine, leul sau zebra? Ce spune acest lucru despre tine

Oamenii sunt ființe sociale, indiferent dacă unii dintre noi sunt mai deschisi și mai dornici de comunicare, iar alții se simt bine mai mult singuri, în compania propriei persoane.

image

Potrivit psihologilor, extrovertiții sunt persoanele care se simt cel mai bine atunci când se află în interiorul grupurilor, sunt cei care obișnuiesc să inițieze conversații noi și sunt dornici să cunoască oameni noi cu care să lege prietenii. Pe de altă parte, introvertiții se simt mult mai bine singuri, sunt persoane orientate spre descoperirea de sine și spre meditație. Nu se simt confortabil în preajma persoanelor noi, sunt timizi și preferă compania prietenilor vechi și apropiați.

Ești introvertit sau extrovertit? Privește imaginea de mai jos și spune ce ai văzut prima oară

ZEBRA

Ai văzut prima oară zebra? Se pare că ești o persoană extrovertită, dornică să întâlnească persoane noi, în contexte sociale cât mai diferite și interesante. Îți place să fii de ajutor și să dai o impresie bună celor din jurul tău. Zebra este un simbol al turmei și al protecției, trăindu-și toată viața alături de semenii ei. De asemenea, zebra poate fi și un simbol al parteneriatului, zebrele ajutându-se una pe cealaltă. De exemplu, atunci când o zebră doarme, un alt membru al turmei este treaz și o protejează, fiind atent la posibili prădători care pot da târcoale turmei.

LEUL

Ai văzut prima oară leul? Ești o persoană introvertită, liniștită, care preferă mai mult compania propriei persoane. Nu te simți în largul tău în preajma persoanelor noi, preferi, în schimb, compania prietenilor apropiați și a familiei. Leul este, adesea asociat cu puterea, superioritatea și regalitatea. Dar, în același timp, acesta poate simboliza și înțelepciunea și căutarea de sine. Deși, leoaicele preferă să trăiască în grupuri, să vâneze și să-și crească puii împreună, masculii lei pot trăi și vâna singuri.

Anca-Teodora Popa

Foto: https://girlstyle.com/sg/article/59825/what-do-you-see-first-what-you-choose-will-reveal-more-about-yourself