Cât de periculos este sexul în apă

1 2 jpg jpeg

Totuşi, înainte de a te lăsa dus de val, este bine să ştii că atunci când faci sex în apă, fie că e vorba de apa mării sau de piscină, te expui unor pericole în ceea ce priveşte sănătatea ta! Iată, aşadar, cât de periculos este sexul în apă!

Cât de periculos este sexul în apă - infecţii bacteriene

Apa de mare, apa din piscină, precum şi apa unui râu sau a unui lac sunt pline de bacterii de tot felul. În timp ce pielea tolerează foarte bine aceste bacterii, acest lucru nu este valabil şi în cazul organelor genitale, astfel că te poţi alege uşor cu o infecţie a tractului urinar sau cu infecţii mai grave datorate distrugerii PH-ului vaginal, care se tratează mult mai greu.

În ceea ce priveşte apa unui lac, mare, ocean, nisipul reprezintă un factor problematic şi extrem de... ,,iritant''. De preferat ar fi să iniţiaţi preludiul în apă şi apoi să continuaţi într-un loc uscat, cât mai ferit de ochii curioşilor.

Cât de periculos este sexul în apă - poate fi dureros

Cine a spus că apa oferă mai multă lubrifiere? Nimic mai fals, mai ales în cazul apei sărate de mare, care va diminua considerabil lubrifierea naturală, astfel că tu şi partenerul tău veţi fi deranjaţi de uscăciune şi vă veţi irita serios.

Cât de periculos este sexul în apă - boli cu transmitere sexuală

Poate cel mai important lucru atunci când te gândeşti să faci sex în apă este să iei în considerare bolile cu transmitere sexuală. Astfel, dacă faci sex în apă folosind prezervativul, riscul de infectare cu boli cu transmitere sexuală creşte, prezervativul nefiind atât de eficient. Mai precis, apa poate intra în interiorul prezervativului, se poate contamina şi aceeaşi apă poate apoi să pătrundă în vagin, favorizând transmiterea de boli.