7 alimente care cresc pofta de sex

1 2 jpg jpeg

Iată, aşadar, o listă cu alimentele care cresc dorinţa de sex şi care îţi vor condimenta cu siguranţă viaţa sexuală!

Alimente care cresc pofta de sex - Ciocolata

Ciocolata este unul dintre cele mai cunoscute afrodisiace, fiind şi un simbol al pasiunii şi romantismului. Se spune că femeile produc de aproape patru ori mai multe endorfine după ce mănâncă ciocolată decât un urma unui preludiu pasional.

Portocalele pot înlocui ciocolata, fiind o alternativă numai bună pentru a-ţi atrage şi incita partenerul pentru o experienţă pasională.

Sparanghelul este bogat în acid folic, o vitamina din grupul B care ajută la creşterea producţiei de histamină din organism. Nivelul adecvat de histamină joacă un rol esenţial în activitatea sexuală, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Sparanghelul conţine cantităţi mari de vitamina E, un nutrient vital pentru sănătatea sexuală, denumită adesea şi vitamina sexului.

Alimente care cresc pofta de sex -Ouăle

Acestea sunt bogate în vitaminele B5 şi B6, acestea fiind esenţiale pentru reducerea stresului dar şi pentru creşterea apetitului sexual, ajutându-te, de asemenea, să-ţi păstrezi forma fizică şi energia.

Pepene verde. Dacă îţi doreşti mai multă activitate în pat, începe prin a mânca mai multe porţii de pepene verde zilnic. Consideraţi un fel de ,,viagra naturală'', pepenii verzi sunt o sursă bogată de citrulină, un aminoacid care ajută la dilatarea vaselor de sânge. Acest aminoacid poate fi folosit şi ca un tratament natural pentru disfuncţiile erectile.

Alimente care cresc pofta de sex -Usturoiul

Mirosul de usturoi este ultimul lucru pe care vrei să îl simţi la un partener sexual. Usturoiul conţine însă alicina, un ingredient care măreşte fluxul de sânge la nivelul organelor sexuale. Alicina se eliberează numai atunci când usturoiul este tăiat sau zdrobit, prin reacţie enzimatică. Drept bonus, alicina are şi importante proprietăţi anti-fungice.

Şofranul. Dacă eşti în căutarea de efecte imediate, asigură-te că şofranul nu lipseşte din alimentaţia ta. Este demonstrat faptul că consumul de şofran stimulează dorinţa sexuală datorită calităţilor sale afrodisiace naturale.