5 poziţii care te vor ajuta să ajungi la orgasm

1 2 jpg jpeg

Din contră! Trebuie neapărat să schimbi imediat ceva în dormitor şi să vezi ce poţi face ca amândoi să trăiţi momente de intensitate maximă. Îţi vom prezenta în acest articol 5 poziţii care te vor ajuta să ajungi la orgasm. Trebuie doar să te hotărăşti pe care dintre ele le vei pune în practică chiar diseară! 1. Lotus

Stai faţă în faţă cu iubitul tău, în mijlocul patului. Tu vei sta în poala lui, iar piciorele le vei încolăci în jurul taliei partenerului. Ca să fie mai comodă poziţia, vă puteţi ţine reciproc de umeri. Mişcarea de tip balansoar va stimuli constant punctual G şi clitorisul. Cu siguranţă, această poziţie te va ajuta să ajungi la orgasmul mult dorit.

Te vei aşeza cu fundul pe masă, birou ori pe maşina de spălat, iar picioarele le vei ţine desfăcute. Partenerul tău trebuie să stea în picioare şi să te privească în ochi.

Urmează penetrarea şi mişcările iubitului în faţă – spate şi în scurt timp vei ajunge la orgasm, mai ales că această "acţiune" are loc în baie, bucătărie, living sau în birou, iar orice loc diferit faţă de obişnuitul dormitor aduce un plus de adrenalină şi, automat, de excitare!

Această poziţie nu putea să lipsească din topul poziţiilor care te vor ajuta să ajungi la orgasm. Tu trebuie să stai întinsă pe o parte, cu spatele la iubitul tău, iar el te va penetra pe la spate. Această poziţie este foarte excitantă, mai ales că partenerul poate ajunge să-ţi atingă clitorisul şi să-l "trezească" rapid.

Întinde-te cu faţa în jos şi cu picioarele depărtate, punând o pernă sub şolduri ca să îţi ridici fundul mai sus. Partenerul tău va trebui să se aşeze peste tine, dar nu la acelaşi nivel, ci cât mai sus posibil. În acest fel atunci când te penetrează, penisului lui atinge peretele anterior al vaginului. În doar câteva minute orgasmul îşi va face simţită prezenţa.

Încearcă ceva nou… în cadă. Iubitul tău trebuie să stea în fund şi cu picioarele întinse, iar tu să te aşezi peste el, dar cu spatele. Şi mişcă-te de jos în sus!