Dormi cu şosete sau fără? Iată ce dezvăluie despre tine!

1 2 jpg jpeg

Unele persoane găsesc imposibil să doarmă fără să poarte şosete, pentru că îşi simt degetele reci. Alţii însă simt căldură excesivă şi disconfort dacă poartă şosetele, de aceea nu le suportă nici măcar câteva minute, indiferent cât de răcoroasă este camera în care se odihnesc.

Ai un metabolism lent

Purtatul şosetelor în pat indică faptul că eşti foarte sensibil la frig. Acest obicei ar putea fi legat de diferite aspecte ale sănătăţii tale, de un metabolism lent, dar şi de grosimea pielii. Persoanele cu un metabolism rapid simt că le este cald mai tot timpul, în timp ce acelea cu un metabolism lent şi circulaţia sangvină deficitară îşi simt membrele reci şi le este mai des frig. În ceea ce priveşte caracterul, cei care simt nevoia să doarmă cu şoşete caută să fie protejaţi. Daca eşti unul dintre ei, îţi plac casele mobilate în aşa fel încât să îţi inspire căldură şi nu le preferi pe cele decorate simplu. Cauţi, de asemenea, locuri confortabile şi să stabileşti relaţii profunde cu ceilalţi. Dai dovadă de sensibilitate, ai nevoie mereu de cineva lângă tine, nu te deranjează deloc să împarţi spaţiul tău personal, gesturile de afecţiune te fac fericit.

Dacă dormi fără şosete, eşti independent

Nu suporţi şosetele? Înseamnă că ai un metabolism rapid şi o circulaţie bună, de aceea nu simţi nevoia să îţi acoperi picioarele. De asemenea, acest lucru spune despre tine că eşti o persoană independentă, nu îţi palce să depinzi de nimeni şi ai nevoie de libertate.

Vii în contact cu ceilalţi numai când este nevoie, nu eşti genul de persoană care să simtă nevoia să fie mereu înconjurată de cineva. Eşti sincer şi ştii să ai grijă de oamenii pe care-i preţuieşti.