3 motive pentru care să te trezeşti la 6 dimineaţa

2 jpg jpeg

1. Ai mai mult timp pentru tine

Este ideal să îţi rezolvi problemele importante în prima parte a zilei, spun specialiştii. Creierul uman funcţinează mai bine în prima parte a zilei, ceea ce înseamnă că este momentul ideal să te ocupi de lucrurile importante, care necesită mai mult timp, după care să te relaxezi, astfel încât seara să fii mai odihnit.

2. Ai timp pentru micul dejun

De-a lungul vieţii, sigur ai auzit că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Dacă te scoli cu câteva ore înainte de a merge la locul de muncă, vei avea timp suficient pentru această masă. Un studiu realizat de Şcoala de Sănătate Publică „John Hopkins Bloomberg“ a arătat că obiceiul de a avea un mic dejun complet are o semnificaţie pozitivă extrem de importantă pentru sănătatea ta.

Aşa cum maşina ta are nevoie de gaz pentru a merge, corpul tău are nevoie de hrană pentru a funcţiona corect, în special dimineaţa.

Oamenii de succes precum Jack Dorsey, fondatorul Twitter, îşi începe ziua lui de la 05:30. El face meditaţie şi aleargă 10 kilometri, înainte de a-şi începe ziua de lucru. Tim Cook, cel care conduce Apple, trimite primele mailuri la ora 4:30.

Richard Branson, fondatorul Virgin Group, este, de asemenea. un pasionat al trezitului de dimineaţă. El se trezeşte la 5:45 şi ajunge la locul de muncă, lucrează, apoi mănâncă micul dejun.