Horoscopul sănătăţii: cum se manifestă zodiile când sunt bolnave

1 horoscopul sanatatii jpg jpeg

Te-ai întrebat vreodată cum se comportă fiecare nativ din zodiac atunci când se confruntă cu vreo suferinţă? În horoscopul sănătăţii, astrologii punctează câteva reacţii pe care le au oamenii când se află în situaţii delicate. Ţi se potriveşte?

Încă de la bun început trebuie să specificăm faptul că nu ne referim la afecţiuni grave, maladii, ce pot afecta nu doar fizic, ci şi emoţional. Horoscopul sănătăţii de astăzi are legătură cu modul cum reacţionează zodiile atunci când s-au îmbolnăvit de gastroenterocolită, de exemplu. Pentru unii nativi, acest disconfort fizic înseamnă sfârşitul lumii. Este şi cazul celor născuţi în zodia Fecioară.

Berbec 

Cei născuţi în zodia Berbec, de obicei energici, impulsivi şi veseli, pun pe pauză tot ce au de făcut şi invocă motivul gripei pentru a anula obligaţii şi întâlniri. Pur şi simplu, îi vei găsi în cămin, cu luminile stinse, draperiile trase, înconjuraţi de şeveţele folosite şi urmărind seriale.

Taur

Nativii acestei zodii vor încerca să găsească o explicaţie pentru modul cum s-au îmbolnăvit. După o perioadă, majoritatea celor născuţi sub protecţia acestui semn astral vor trece în etapa victimizării, iar cei din jurul lor trebuie, de asemenea, să fie empatici şi să sufere cot la cot cu ei.

Gemeni

Cei mai mulţi Gemeni, când sunt în suferinţă, nu încetează să se plângă de cât de rău le este. Practic, orice persoană care intră în contact cu ei trebuie să ştie asta.

Rac

Când se îmbolnăvesc, aceşti nativi pot fi găsiţi în liniştea casei, mai precis în vârful patului, de unde nu se mai dau jos până nu se fac bine. În acest timp, ei citesc mult şi devin ursuzi în aşteptarea vindecării.

Leu

Cei născuţi sub acest semn astral reacţionează diferit când sunt „avariaţi“. Deşi suferă, nu ezită să aibă o atitudine de şef. Au multe nevoi şi aşteptări şi nu înţeleg de ce nu li se împlinesc dorinţele, mai ales atunci când sunt în suferinţă. Mai mult, se întreabă de ce Dumnezeu permite ca un trup şi o minte excepţionale să fie în suferinţă.

Fecioară

Pe Fecioare le vei găsi într-un pat pregătit parcă pentru ultimul somn, cel mai lung, şoptindu-şi că sfârşitul este aproape, chiar dacă este vorba doar de o gastroenterocolită sau de gripă.

Balanţă

Înconjuraţi de familie şi prieteni, nativii din această zodie sunt copleşiţi de situaţie, dar nu vor să recunoască. În timp ce stau cu o batistă umezită pe frunte, ca să reducă febra, Balanţele se gândesc cu îngrijorare la modul cum le poate fi afectată viaţa socială.

Scorpion

Celor născuţi în această zodie nu trebuie să le zici că sunt bolnavi, pentru că ştiu ei mai bine ce şi cum sunt. Se simt vulnerabili şi nu au nevoie de sfaturile şi observaţiilor celor din jur, ci doar de ajutor necondiţionat. 

Săgetător

Cei mai mulţi Săgetători sunt supăraţi că nu pot ieşi din casă când sunt bolnavi, dar la scurt timp îţi dau seama că motivele sunt întemeiate şi că le-ar face bine şi o pauză.

Capricorn

Indiferent cât de rău se simte, un nativ născut în zodia Capricorn continuă să aibă activitate intensă, merge la serviciu, găteşte, spală, face curat, repară. Indiferent de starea de sănătate, responsailităţile casei şi cele de la serviciu se situează pe primul loc.

Vărsător

Majoritatea Vărsătorilor profită de ocazie şi se învelesc cu o pătură groasă şi confortabilă, în timp ce fac maraton de vizionat seriale. Unii apelează la jocurile video sau, dimpotrivă, citesc mult, ca să-şi umple timpul cât sunt bolnavi.

Peşti

Când sunt bolnavi, aceşti nativi profită de şansa ivită să lenevească. Îi găseşti în cele mai multe cazuri savurând ceaiuri şi cafele aromate sau încercând diferite talente artistice.