Sfaturi pentru poze reusite. Asa arati bine in toate

1 sfaturi pentru poze reusite jpg jpeg

Stiai ca cele mai fotogenice femei nu sunt neaparat atragatoare? Nu am spus-o noi, ci fotograful Denis Reggie, pentru realsimple.com. Pentru amintiri frumoase, ia in considerare cateva sfaturi pentru poze reusite.

Daca tii cont de ele, nu vei mai fi intimidata de aparatul de fotografiat. In plus, aceste sfaturi pentru poze reusite iti garanteaza un aspect impecabil in fiecare cadru, indiferent de momentul in care a fost facut.

Sfaturi pentru poze reusite: fara ochi inchisi

Ti se intampla des sa te descoperi in poze de grup cu ochii inchisi, in timp ce ceilalti membri arata fara cusur? In urmatoarele poze vei stii ce ai de facut, ca sa previi un asemenea accident. Cand fotograful te anunta sa zambesti, clipeste rapid, chiar inainte de a fi facuta fotografia, ca sa fii sigura ca nu te mai prinde dormind in cadru.

Uita de barbia dubla!

O singura miscare gresita si vei vrea sa scapi de fotografie pentru totdeauna, din cauza ca apari in ea cu barbie dubla. Intinde gatul, misca barbia putin inainte si indreapta-ti fata spre obiectiv. Daca lentila aparatului este in dreptul ochilor tai, sau mai jos, este bine, esti in pozitie corecta. Gresit este sa te uiti de jos la aparat.

Focus pe machiaj

Alegi sa porti machiaj? Este foarte important ca fondul de ten sa fie in ton cu pielea. Daca este mai inchis, nuanta lui va fi inestetica in poze, mai ales daca se utilizeaza blitul. Daca, totusi, nu te poti lipsi de fondul de ten mai inchis, atunci asigura-te ca l-ai aplicat uniform si pe gat si decolteu. Nu este nevoie sa porti un machiaj sofisticat. Poti doar sa iti conturezi usor genele cu rimel si sa iti colorezi discret buzele. Acorda putina atentie si sprancenelor. Le poti acoperi cu un creion special, ca sa umpli eventualele goluri.

Descopera pozitia care te avantajeaza

Ia toate albumele tale cu poze si vezi care pozitie te avantajeaza cel mai bine. Priveste mimica fetei si gesturile care iti plac cel mai mult si tin cont de ele pe viitor.

Cauta o sursa de lumina – asa previi ochii rosii

Uita de pozele in care ai ochii rosii! Inainte de fotografie, priveste spre o sursa de lumina. Astfel, pupilele se vor contracta, iar efectul de ochi rosii nu se va mai produce. Pe de alta parte, e bine sa nu stai sub o sursa de lumina, pentru ca poza va fi un esec. Cum lumina naturala este ideala pentru fotografii, cel mai bine este sa faci poze langa geam sau in natura.

@unsplash