Energia pozitiva poate fi atrasa in casa cu aceste metode!

1 energie pozitiva jpg jpeg

Cine nu-si doreste liniste, prosperitate si echilibru in viata, cariera si camin? Iata ce recomandari fac maestrii Feng Shui-ului legate de cum sa atragem energia pozitiva de partea noastra.

Mizeaza pe vibratia care alunga raul

Chinezii cred cu tarie ca Feng-shui-ul poate aduce pace si sanatate celor care-l practica. Aceasta metoda de amenajare si decorare are scopul sa improspateze spatiile, astfel incat sa inlature toate blocajele energetice care impiedica manifestarile pozitive din viata fiecaruia. Mai exact, este vorba despre o buna circulatie a Qi-ului, o vibratie care aduce echilibru, pace si sanatate in casa.

Culoarea rosu, magnet pentru bine

O regula de baza a Feng-shui-ului spune ca usa de la casa trebuie sa fie intotdeauna functionala, iar zona din jurul ei sa fie mereu curata si ordonata. Vei atrage si mai mult Qi-ul benefic daca vei atarna de clanta un talisman rosu sau o ghirlanda cu fructe rosii.

In cazul in care nu ai niciunul dintre aceste obiecte, poti reinscriptiona numele si numarul apartamentului cu vopsea rosie. Efectele vor fi aceleasi! De asemenea, pentru a face ca energia pozitiva sa se miste nestingherita, aducandu-ti bunastare, agata deasupra usii un clopotel.

Violetul atrage bunastarea

Partea de sud-est a oricarei incaperi corespunde norocului si banilor. Asadar, ca sa atragi belsugul, trebuie sa-ti amenajezi in camera de zi o zona cu patru obiecte violet.

Poate fi vorba despre figurine din diferite materiale, vase ornamentale, un suport de lumanari s.a. Si inca ceva! Daca de curand ai schimbat locul de munca si vrei ca totul sa mearga bine, asaza cele patru obiecte violet pe un material negru, impreuna cu o scoica.

Ghivele de flori echilibreaza

Bucataria este locul unde ne incepem fiecare dimineata, asa ca, dupa cum spun decoratorii Feng-shui, experientele de aici ne pot influenta toata ziua. De aceea, pentru a pastra cat mai curat fluxul de energie, trebuie sa existe un echilibru intre apa (chiuveta) si foc (aragaz), doua elemente care se resping.

De aceea, pentru echilibru, este bine ca intre acestea sa pui o planta lemnoasa sau un vas cu flori. Daca spatiul nu-ti permite sa faci acest lucru, atarna deasupra lor un cristal. Tot pentru atragerea echilibrului si a bunastarii, este bine ca numarul de scaune din jurul mesei sa fie par.

Apa conduce energia pozitiva

Simbolul cel mai utilizat de chinezi in arta Feng-shui-ului sunt fantanile decorative. Acestea pastreaza umiditatea camerei si sunt un conducator al energiei pozitive. Apa in continua miscare sugereaza puterea (aceasta poate eroda si cea mai dura stanca).

E ideal ca ea sa fie amplasata in camera de zi sau in dormitor, langa o fereastra, si niciodata in apropierea unui obiect care sa reflecte lumina, deoarece in acest fel energiile benefice risca sa se risipeasca. Mai mult, pentru a-i proteja pe cei dragi de energiile negative, asaza langa ghiveciul unei plante lemnoase o fotografie de familie. Ramele metalice nu sunt indicate, deoarece pot alunga vibratiile bune.