Cum se vindecă persoanele empatice

1 2 jpg jpeg

Persoanele senzoriale adesea se folosesc de puterilor sale pentru a-i ajuta pe cei din jur să se vindece. Însă de cele mai multe ori acest ajutor îi secătuiesc şi îi fac să se confrunte cu diverse stări de cele mai multe ori de neînţeles.

Pentru a te proteja şi ate întări ai nevoie de câteva mici ponturi, ce imediat cum le vei pune în aplicare vei vedea rezultatele pozitive.

Menţine-ţi încrederea în tine

1 2 jpg jpeg

Cu cât vei fi mai încrezător în pripriile tale forţe cu atât vei fi mai luminat şi mai deschis la a-i ajuta pe cei din jurul tău. Încrederea te va ajuta să emiţi o energie pozitivă şi în acelaşi timp constructivă. Starea ta optimistă şi puterea ta va fi atât protecţia cât şi arma ta pentru a face bine.

Întotdeauna puterea stă în gândurile tale, fiind apoi transmisă în mâini.

În schimb ce nesiguranţa este însoţită de o vibraţie destul de joasă ce se transformă imediat într-un ostacol ce va afectat atât energia interpersonală cât şi pe cea personală.

Acceptă-te aşa cum eşti şi conştientizează faptul că uneori trebuie să te retragi şi să laşi ca totul să vină de la sine.

Află care sunt obiceiurile care te lasă fără energie AICI

Ajută-i pe cei din jur să se regăsească

Iubirea de sine odată pierdută ste foarte greu de regăsit de unul singur, astfel că dacă vrei să faci un bine înceracă să le insufli celor din jur iubirea de sine. Arată-le calităţile pozitive pe care orice om ar trebui să se focuseze.

Evidenţiind punctele forte ale oamenilor din jur şi tu la rândul tău te vei întări şi vei deveni mai bun şi mai stăpân pe sine.

O să radiaţi împreună energie fericită, pozitivă. Aceasta este o modalitate constructivă de a folosi energia pozitivă fără a te simţi lezat.

Nu îţi pierde niciodată calmul

2 jpg jpeg

Perioadele sau momentele stresante te împiedică adesea să vezi partea plină a paharului şi să gestionezi corect situaţia în care te afli.

Vei transmite vibraţii negative dacă îţi pierzi calmul şi în loc să fii util vei agrava anumite stări şi situaţii.

Negativitatea va interfera cu gândurile tale pozitive şi vei fi afectat chiar şi tu.

Relaxează-te periodic

Înainte de toate fii conştient de faptul că eşti şi tu un om şi ai nevoie să te relaxezi, să te detaşezi.

Obişnuieşte-te să te retrag într-u colţ doar al tău şi să te detaşezi la finalul fiecărei zile de tot.

Ai grijă de alimentaţia ta, să fie una sănătoasă care să îţi furnizeze toţi nutrimenţii necesari pentru a avea suficientă energie pe tot parcursul zilei.

Consumă multă apă şi spală-te frecvent cu apă rece pe mâăni de la cot în jos şi apoi scutură bine mâinile. Astfel vei scăpa de toate energiile negative.