Cum să te faci remarcată de sărbători

1 2 jpg jpeg

Este cunoscut faptul că o persoană îngrijită va atrage întotdeauna privirile celor din jur. Armonia dintre imaginea ta, stilul vestimentar şi comportamentul tău este secretul unei impresii plăcute şi de durată.

Dacă tot anul ai fost pe fugă şi ai neglijat imaginea ta, acum este momentul oportun să îţi acorzi toată atenţia cuvenită şi să te bucuri mai ales de tine.

Mâinile, cartea ta de vizită

Da, cu siguranţă mai ales pe timpul verii nu ai apelat foarte des la crema hidratantă pentru mâini. Ei bine, acum că vremea s-a răcit semnificativ este momentul oportun să ai grijă de fineţea şi aspectul mâinilor tale.

Adesea obişnuim să ne uităm la mâinile celor din jur şi astfel să ne formăm o imagine despre persoana respectivă. În plus, la nivelul mâinilor se poate observa foarte uşor trecerea ta prin capsula timpului.

Ai grijă de ele, hidratează-le, masează-le şi oferă-ţi periodic timp pentru tine şi corpul tău.

De asemenea îngrijeşte-ţi unghiile, taie-le constant şi oferă-le protecţie şi tratamente pentru a le întări.

Află care este cel mai bun tratament pentru păr deteriorat AICI

Părul şi parfumul, elemente vitale

Prea mult strică, prea puţin nu este de ajuns. Parfumul trebuie să fie asemănător personalităţii tale, folosit cu măsură astfel încât să îţi oferă o notă plăcută pe lângă cei dragi.

Iar părul face parte din arsenalul tău de frumuseţe aşa că învaţă să îi acorzi atenţia cuvenită.

Firele uscate şi despicate, încărcate de fixativ sau spumă nu sunt deloc plăcute nici ochiului nici mâinilor ce îl ating.

Avem simţuri bine dezvoltate şi mai ales un spirit critic extrem de ager, astfel că dacă vei ţine cont de acest sfat te vei lipsi de nişte remarci nu tocmai plăcute.

Nici machiajul nu este de neglijat, cu cât este mai natural şi mai discret cu atât mai plăcută va fi prezenţa ta alături de cei dragi.

Pantofii şi picioarele frumoase

Da, pantofii sunt un must have, dacă îi alegi pe cei potriviţi te vei bucura de confort şi de o imagine frumoase în mijlocul celor dragi.

Încălţămintea trebuie să fie comodă şi în ton cu ţinuta ta. Alege modelul de pantofi care să te avantajeze şi bucură-te de momentele speciale alături de cei dragi.

Nu uita de îngrijirea pielii

O piele epilată, hidratată este întotdeauna de apreciat şi îţi va oferi o stare de bine ce va fi vizibilă atât prin atitudinea cât şi acţiunile tale.

Atunci când ai grijă de corpul tău, de fapt îţi îngrijeşti sufletul! Asigură-te că ai hidratat corespunzător pielea mai ales după baie, apelează la un masaj relaxant şi revigorant astfe încât să te bucuri de starea de bine mai mult timp.

Foloseşte modalitîţi de epilare cu efecte de durată astfel încât să nu reprezinte o problemă părul inestetic din anumite zone.

Cu cât îţi vei acorda mai multă atenţie cu atât mai bine te vei simţi în pielea ta.