Cum să îţi îndeplineşti dorinţele

1 2 jpg jpeg

Toţi avem dorinţe, unele se îndeplinesc mai uşor altele mai greu, însă pentru a reuşi în tot ce îţi propui trebuie să apelezi la mici trucuri.

Petrece sfârşitul de an în sânul familiei şi focusează-te pe ceea ce îţi doreşti să faci în anul nou. Înţelege că dacă vrei ceva cu adevărat, schimbarea trebuie să vină din interiorul tău, şi să te bucuri de o gândire pozitivă.

Fii conştient de nevoile tale

1 2 jpg jpeg

De câte ori nu ai auzit vorba:„ cere şi ţi se va da”? Ei bine, chiar aşa este. Identifică exact care sunt nevoile tale şi mergi în direcţia corectă către ele. Nu mai râvni la ceea ce au cei din jur, nu tot ce vezi la alţii este corect şi bun pentru tine. Conectează-te cu inima ta şi vei afla răspunsurle necesare.

Nu te agăţa de lucruri imposibile, acestea sunt principala cauză a decepţiilor.

Scrie-ţi dorinţa pe hârtie

2 jpg jpeg

Fă-ţi o lista a dorinţelor pe termen scurt, având grijă să fie cât se poate de realiste. Poţi apoi să o lipeşti pe un glob şi să o pui în brad într-un loc în care să o vezi mereu.

Citeşte-o de câteva ori pe zi, focusează-te pe ce ai scris şi vizualizează-te în ipostaza finală, când deja s-au realizat.

În cazul în care nu vrei să o pui în brad, aşeaz-o pe noptieră şi citeşte-o în fiecare seară într-o notă optimistă.

În felul acesta vei răspândi vibraţii pozitive şi vei contribui într-o formă activă la realizarea acestora cât mai curând. Foloseşte timpul prezent la formularea dorinţelor tale.

Fii încrezător

Dacă tu nu crezi în tine, nu te aştepta ca altcineva să o facă. Începe să fii mai bun cu tine şi cu cei din jur. Iar lucrurile bune nu vor întârzia să apară.

Lucrează la schimbarea ta atât mintal cât şi emoţional. Dacă vrei să înveţi un sport nou începe să te documentezi intens, mergi la cursuri, îndrumă-te către direcţia corectă şi lucrează la îndeplinirea visului tău.

Adoptă un stil de viaţă sănătos care să cuprindă mai multă mişcare, o alimentaţie echilibrată. Astfel, vei avea mai multă energie şi gândirea ta va fi mult mai optimistă.

Conectează-te cu natura, bucură-te de lucrurile simple, cultivă-ţi pasiunile şi savurează fiecare moment alături de cei dragi.