Cum să ai parte de relaxare iarna asta

1 2 jpg jpeg

Ultima lună din an vine la pachet cu bucuria timpului petrecut în familie, profită de această perioadă şi lasă copilul din tine să se bucure alături de cei dragi. Decoraţiunile de Crăciun nu mai au ce căuta în debara, scoate-le, împodobeşte toată casa şi bucură-te de aceste momente.

După un an plin de evenimente şi în care ai încercat tot felul de diete a venit momentul să miroase în casă a scorţişoară, a prăjituri şi a brad.

Nu-i aşa că îţi surâde un pic ideea de a-ţi redecora casă şi a o transforma într-o oază de relaxare?

Ai grijă de picioarele tale

2 jpg jpeg

Poate îţi pare bizară această afirmaţie însă pe cât de bizară pe atât de importantă este. Ai nevoie de încălţăminte adecvată pentru a nu simţi frigul şi pentru a nu te confrunta cu dureri la nivelul lor.

Statul în picioare foarte mult timp te predispune la probleme ale circulaţiei sangvine periferice mai ales. Încă un motiv în plus pentru a-ţi proteja picioarele şi a alege un moment de relaxare după o zi lungă şi agitată.

O baie cu plante mai ales lavandă, iasomie sau tei te va ajuta. Nu evita să porţi acele şosete îmblănite cu modele de sezon prin casă. Te vor proteja de frig şi te vor ajuta să intri mai uşor în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Nu îţi refuza micile plăceri

Poţi să fii sexy şi într-o costumaţie cu specific sărbătorilor, aşa că nu îţi refuza plăcerea de a te juca cu tine şi cu dorinţele tale iarna asta.

O seară petrecută acasă după o zi grea, un vin fiert cu scorţişoară şi portocale şi cei dragi alături te vor pune pe picioare imediat.

Pregăteşte masa alături de copii sau de partener şi bucuraţi-vă împreună de toate lucrurile simple.

Nici o baie relaxantă sau o muzică bună pe fundal alături de luminiţele specifice nu sunt de evitat.

Află cât de benefică este scorţişoara AICI

Lasă serviciul la uşa casei

1 2 jpg jpeg

Acum este momentul în care poţi să alergi în voie prin magazine, în căutarea cadoului perfect. Cum ai ajuns acasă detaşează-te de tot ce s-a petrecut peste zi şi alocă timp familiei. Vei vedea cum starea de spirit imediat se va schimba.

Dulciurile sunt permise în această perioadă, alege să consumi dulciuri făcute în casă pentru a avea controlul asupra gramajelor şi combinaţiilor consumate.

Impodobitul casei împreună poate fi chiar distractiv. Sau învăţatul poeziilor pentru moşu.

Dacă peste an nu ai avut timp să stai să asculţi poveştile celor dragi, acum la un ceai de scorţişoară sau un vin fiert poţi să te relaxezi şi să întăreşti legăturile familiale.