Ce sa nu faci dupa o despartire. Multe femei fac aceste greseli

1 ce sa nu faci dupa o despartire jpg jpeg

De comun acord sau nu, despartirile ne tulbura sentimentele. Oricine a trecut macar o data prin aceasta situatie. Ar fi bine daca am invata din greseli, insa adesea avem nevoie de instructiuni cu ce sa nu faci dupa despartire.

Uneori, suntem atat de afectati de schimbare, incat actionam instinctiv, fara sa ne mai gandim la consecinte. Publicatia Womenshealthmag.com a dezvaluit ce sa nu faci dupa despartire, daca vrei sa depasesti in mod intelept astfel de episoade neplacute ale vietii.

Te sfatuiesc sa incerci sa petreci cat mai mult timp practicand hobby-uri sau activitati pe placul tau. Dupa ce trece perioada de reflectie, cu analize, identificarea cauzelor si a celui vinovat, cu lacrimi si promisiuni, incearca sa nu refuzi intalnirile cu prietenii. Socializeaza si bucura-te cand cunosti oameni noi. De asemenea, fii recunoscatoare pentru fiecare experienta a vietii, fie chiar si o despartire dureroasa.

Ce sa nu faci dupa despartire – sa ii urmaresti pasii si sa planuiesti o recucerire de pomina

Este normal ca imediat dupa despartire sa te gandesti la el doar prin prisma calitatilor. Despartirea, insa, este ceva serios, nu o gluma. Ia-o ca atare, pastreaza-ti demnitatea si evita sa-l sufoci. O perioada dupa despartire esti vulnerabila si nici nu esti sigura ca iti doresti o impacare. In plus, adesea, femeile nu iau in calcul o noua dezamagire. La barbati lucrurile stau aproape invers. Priveste cu incredere inainte!

Nu te inconjura de oameni nepotriviti

Dupa o despartire, timpul petrecut langa prieteni, familie si persoane care iti vor binele este crucial pentru vindecarea ta. Evita sa permiti oamenilor care nu empatizeaza cu tine sa-ti dea sfaturi, sa-ti traseze traiectoria viitorului apropiat. Mai mult decat atat, nu-ti pierde timpul cu persoane care nu te asculta sau care trateaza superficial suferinta ta.

Aventurile de o noapte nu te vor ajuta sa uiti

Cum spuneam, dupa o despartire suntem vulnerabile. Se poate sa iti fie mult mai usor sa accepti o intalnire. Se poate sa fii mai usor cucerita de complimente si declaratii de dragoste. Stii doar ca acestea sunt capcane folosite de barbati pentru a te atrage in pat! Nu te lasa convinsa sa faci dragoste cu un barbat abia cunoscut, cand esti recent iesita dintr-o relatie. Daca nu este ceea ce iti doresti, risti sa suferi si mai tare ulterior.

Greseli care afecteaza aspectul fizic – iti scurtezi sau vopsesti parul

In cele mai multe cazuri de acest gen, adica dupa o despartire, o schimbare poate imbunatati starea de spirit. O schimbare de coafura sau de culoare, incercata in trecut sau stabilita de un profesionist, creste enorm stima de sine. Multe femei, insa, aleg sa-si coloreze parul sau sa adopte o tunsoare indrazneata fara sa stie cum le-ar sta. Efectul este adesea dezamagitor. Daca pentru vopsitul parului exista solutia revenirii la culoarea initiala, pentru tuns lucrurile sunt mai delicate.

Iti faci toate poftele culinare, ca doar suferi

Cand esti deprimata, ciocolata face minuni cu starea ta emotionala. Cand nivelul glicemiei este scazut, o patratica de ciocolata este mai mult decat binevenita. Daca incepi sa mananci din ce in ce mai multe dulciuri ori produse tip fast-food si nu iti mai pasa daca te ingrasi sau nu, este o problema. Tratamentul suferintei nu este mancarea, cu atat mai mult nu este mancarea nesanatoasa.