Aşa îţi vei menţine motivaţia tot anul!

1 2 jpg jpeg

Performanţele au la bază o motivaţie la care se adaugă o gândire pozitivă şi multă muncă. La început de an este bine să faci un bilanţ pentru a observa ce naume a funcţionat sau nu în anul ce a trecut.

În felul acesta vei putea află cu precizie care este drumul potrivit pentru anul acesta, iar cu ajutorul câtorva mici ponturi totul va fi floare la ureche.

Setează-ţi noi obiective reale

De cele mai multe ori eşecurile vin după aşteptări foarte mari, însă nu le conştientizăm de cele mai multe ori. Aşa că anul acesta setează-ţi obiective noi, cât se poate de reale. Dacă şi anul trecut ţi-ai dorit ceva abstract sau ai visat să mergi la vânătoare de unicorni, anul acesta focusează-te pe obiective reale.

Un job nou, o casă, o vacanţă, cursuri noi pe care să le frecventezi de drag... rămâi ancorat în realitatea ta şi în felul acesta vei fi încununat de succes.

Ia o mică pauză, relaxează-te şi conştientizează ce anume îţi lipseşte şi stabileşte un plan cum să obţii acel ceva.

Află cum să îţi păstrezi fericirea în cuplu AICI

Nu pierde din vedere clipa prezentă

De cele mai multe ori oamenii care nu trăiesc ancoraţi în trecut, sunt mult prea preocupaţi de cum va fi viitorul, uitând astfel să se bucure de clipa prezentă, de micile bucurii din jur.

Ceea ce îţi doreşti, cu muncă constantă se va realiza. Însă pentru asta ai nevoie să fii sănătos, să te alimentezi corespunzător, să te odihneşti şi să faci mişcare.

Motivaţia oferită de rezultatele unei vieţe active este mult mai intensă.

Defineşte-ţi programul

La omul organizat lucrurile par a merge ca unse. Asigură-te că încă de la primele ore ale dimineţii ştii clar ce urmează să faci pe tot parcursul zilei. În felul acesta vei evita senzaţia de suprasolicitare.

Alege-ţi un motto pe care să îl ai mereu al îndemână şi să îl vizualizezi oricând. Fii calm şi deschis la tot ce este în jurul tău.

Vizionează filme motivaţionale şi stai la distanţă de persoanele negative.

Scapă de tot ce este vechi din viaţa şi casa ta, reorganizează-te şi acţionează în direcţia dorită.

Fii activ!

Nu evita mişcarea, profită de fiecare moment pentru a pune grupele musculare la treabă. Sportul înseamnă sănătate, relaxare, motivare şi un remediu incredibil de a trece peste toate.