Curs gratuit de prim ajutor pentru cei mici si cei mari

1 2 jpg jpeg

Cursul de prim ajutor pediatric este gratuit, mai precis intrarea este libera si este primul din cadrul conceptului Sun Help, gandit ca o serie de workshop-uri pe diverse teme adresate comunitatii. In cadrul acestor cursuri se imbina partea teoretica si cea practica.

Urgente la copilul sub 1 an

Cursul abordeaza primul ajutor oferit sugareilor, copiilor in varsta de pana la 1 an si este dedicat atat proaspetilor parinti, cat si femeilor insarcinate sau viitorilor parinti. Timp de 2 ore si jumatate, formatorii Fundatiei S.M.U.R.D. vor explica pe intelesul tuturor notiunile teoretice despre primul ajutor, continuand apoi cu demonstratii practice in care vor fi implicati toti cursantii.

„Recunoasterea rapida a unei situatii de urgenta impreuna cu o interventie adecvata a celor din jur, fac, în minutele premergatoare sosirii echipajelor de urgenta, o reală diferenta intre viata si moarte, mai ales daca este vorba de un stop cardiac. Participa la curs, invata sa acorzi primul ajutor de la Formatorii Fundatiei pentru S.M.U.R.D. si vei putea salva viata cuiva drag'' spune dr. Raed Arafat, Secretar de Stat in Ministerul Afacerilor Interne, Sef al Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Evenimentul se va intinde pe parcursul intregii zile, fiind structurat pe trei serii de curs a cate doua ore si jumatate fiecare. Pentru fiecare serie sunt disponibile cate 50 de locuri. Fiecare curs va avea o parte teroretica si una practica, iar la final cursantii vor primi o diploma de participare si un mini-kit de prim ajutor. Mai multe detalii despre curs pe Facebook si website.

Daca te înscrii la curs, te rugam să ajungi cu 10-15 minute inainte de ora inceperii, pentru a te putea inregistra.