De ce preferă parteneri tineri?

1 2 jpg jpeg

Liana şi mihai, o familie modernă

În cazul cuplului format de Liana Stanciu (40 de ani) şi Mihai Georgescu (32 de ani), Lena Rusti crede că: „Amândoi au fost suficient de maturi când au creat această relaţie. I-au unit ceea ce era fiecare în momentul în care s-au cunoscut şi ce inspira prezenţa fiecăruia în viaţa celuilalt“, explică psihologul.

Magda a vrut să mai guste din tinereţe

2 jpg jpeg

Magda Catone (53 de ani) a căzut în mrejele unui bărbat mai tânăr cu aproape opt ani decât ea şi a renunţat la Şerban Ionescu (61 de ani), cu care şi-a împărţit viaţa aproape 30 de ani.

„Dacă Magda a intrat într-o relaţie extraconjugală cu un bărbat mai tânăr înseamnă că, probabil, a luat o decizie pe care şi-a asumat-o. În felul acesta e posibil să se simtă vie, iubită sau tânără. Poate fi şi nevoia de a compensa ceva ce îi lipsea în relaţia cu soţul ei“, explică Lena Rusti.

Psihologic, mihaela e de-o vârstă cu dani

2 jpg jpeg

Mihaela Rădulescu (42 de ani) şi-a construit cariera cu determinare şi viaţa personală cu mult curaj, având în ambele energia de a o lua de la capăt. Cu Dani Oţil (31 de ani), lucrurile stau puţin diferit. Ne explică Lena Rusti: „În relaţia prezentă, ea pare să-şi dea voie să iubească, să fie relaxată şi are alte tipuri de aşteptări de la partener. El are o vârstă cu care ea probabil se identifică psihologic, în termen de pasiuni, activităţi, aşteptări şi de imagine“, este de părere specialistul nostru. În concluzie, relaţia pe care o are este în concordanţă cu declaraţia sa de libertate şi de independenţă din această perioadă a vieţii sale.