Ce au în comun Brenciu, Luciu şi Chirilă

1 2 jpg jpeg

Lena Rusti, psihologul nostru, este cu ochii pe vedete şi le analizează comportamentul.

image

Nicoleta Luciu n-are nevoie de oficializare

Admirată de barbaţi şi invidiată de multe femei, Nicoleta Luciu (31 de ani), în general, şi-a ţinut ascunse relaţiile.

Nu s-a implicat în scandaluri mondene, ci a muncit, a iubit şi a făcut patru copii împreună cu omul de afaceri Zsolt Csergo. Dar nici gând de măritiş. De ce?

„Dacă Nicoleta şi-ar fi dorit să se căsătorească, în mod sigur i-ar fi fost foarte uşor să facă acest lucru.

Însă alegerile pe care le face Nicoleta arată că pentru ea sunt lucruri mai importante în viaţă decât o căsnicie.

Relaţiile neoficializate pot fi de multe ori mai trainice decât cele cu acte în regulă, iar implicarea, devotamentul şi iubirea pot fi mai de folos decât un certificat de căsătorie“, explică Lena Rusti. Horia Brenciu nu şi-a găsit încă perechea

Talentat, carismatic, jovial, perfecţionist. Ai spune că Horia Brenciu (39 de ani) este bărbatul-model şi că orice femeie s-ar speti să-l cucerească.

2 jpg jpeg

Şi atunci, de ce nu renunţă la burlăcie? Psihologul nostru spune că „Horia este un bărbat care a reuşit să construiască lucruri minunate în plan profesional“.

Dar el aşteaptă încă „să-şi găsească o persoană în care să poată avea încredere şi care să-l vadă pe el ca om, nu cartea sa de vizită“.

Tudor Chirilă, conectat la viaţa de artist

Au apus vremurile când Tudor Chirilă (37 de ani), solistul fostei trupe „Vama Veche“, reuşea să strângă la concertele sale o armată de fani şi, mai ales, de admiratoare.

2 jpg jpeg

„Sufletul său artistic cântă poveştile de iubire şi poate acest lucru îl face destul de reticent la cele în care este nevoie şi de responsabilitate. Aşa cum este căsnicia“, explică psihologul Lena Rusti.

„Tudor este puternic conectat la personalitatea sa de artist, iar acest lucru îi poate crea probleme într-o relaţie, mai ales când şi partenera are propriile cerinţe“, spune Lena Rusti.