Meghan Markle are un talent nebănuit. Cum l-a folosit înainte de a deveni celebră

Meghan Markle, ducessă de Sussex și soția Prințului Harry al Marii Britanii, este adulată de mulţi şi contestată de alţii.

Ce sfaturi dă Meghan Markle actriţei care o va juca  Sursa imagine Shutterstock jpg

Înainte de a deveni ducesă de Sussex, Meghan Markle era cunoscută ca actriță, iar rolul cu care a fost asociată cel mai mult al fost cel din serialul american „Costume” (Suits), unde a jucat timp de șapte sezoane. Meghan nu are însă pregătire doar în actorie. Educată în şcoli private (Hollywood Little Red Schoolhouse, Heart High School), ea a absolvit în 2003 Universitatea Northwestern, având o diplomă în teatru şi relaţii internaţionale.

Vezi şi: Cum se menține în formă Mehgan Markle. Ce secrete are pentru a arăta impecabil

Este expertă în caligrafie

Una dintre marile pasiuni ale lui Meghan Markle este caligrafia. Încă din timpul şcolii s-a remarcat prin scrisul său frumos.

Ea şi-a împărtăşit pasiunea pentru notiţele scrise de mână pe blogul său de lifestyle, la care a renunţat. „Cred că notițele scrise de mână sunt o artă pierdută. Ideea ca cineva să își facă timă să pună un pix pe o hârtie este foarte specială”, a afirmat ducesa de Sussex, citată de people.com

Acest talent a fost remarcat şi când Meghan Markle a intrat în Casa Regală Britanică. Chiar şi Harry a recunoscut că soţia sa are o semnătură „mult mai drăguță" decât a lui. 

În 2013, într-un interviu pentru Glamour, Meghan Markle a declarat că a urmat un liceu catolic pentru fete, unde a urmat şi cursuri de caligrafie. 

Datorită acestei abilităţi Meghan a obţinut un job de jumătate de normă într-un magazin de papetărie din Beverly Hills, unde preda caligrafie şi ţinea cursuri despre împachetarea de cadouri. Totodată, obişnuia să scrie şi invitaţii la nuntă, transformându-şi această pasiune într-un job profitabil. Printre altele, a scris invitaţiile pentru nunta lui Robin Thicke şi Paul Patton, în 2005. De asemenea, a scris felicitările de Crăciun pe care o firmă celebră le-a trimis celebrităţilor.