Meghan Markle a suferit în tăcere de o boală care i-a afectat profund viața

Meghan Markle, care a împlinit 41 de ani în luna august, este un avocat nu numai pentru drepturile omului, ci și pentru un stil de viață sănătos.

Ea practică yoga, meditează, dar cu toate acestea a avut de-a face cu o boală „debilitantă”.

Ducesa de Sussex a mărturisit că obișnuia să sufere de „migrene atât de rele, încât Meghan a fost chiar din cauza lor.

Meghan, mama a doi copii, Archie și Lilibet, deveniți prinți în urma morții reginei Elisabeta, a spus că „acupunctura și medicina orientală i-au schimbat viața” și că aceste i-au permis să trăiască o viață „fără migrene”, scrie publicația britanică Express.

meghan markle jpg

Meghan Markle și-a tratat migrenele cu acupunctură. Foto: Shutterstock

Nutriționistul clinic Susie Sawyer, citat de publicația Express a spus: „Dieta, fluctuațiile hormonale și exercițiile fizice pot avea o influență directă asupra numărului și severității atacurilor de migrenă.

Dacă suferi de migrene, Sawyer îți recomandă să stai departe de anumite alimente, cum ar fi: slănina, cârnații, carnea fiartă, cicolata, brânza feta și cu mucegai, brânza elvețiană, vinul roșu, înghețata, smântână și alimente murate.

„Ananasul conține enzima bromelaină, care a fost adesea citată pentru faptul că ameliorează în mod natural durerea, deoarece are proprietăți antiinflamatorii”, a spus Sawyer.

Simptomele unei migrene

Prin migrenă se înțelege o durere de cap moderată sau severă, resimțită ca o durere pulsatilă pe o parte a capului (unilateral). Majoritatea persoanelor cu migrenă au simptome asociate precum starea de rău și sensibilitatea crescută la lumină și sunet.

Senzația „de pulsație” se agravează atunci când te miști și te poate împiedica să desfășori activități normale.

Migrenele pot duce, de asemenea, la greață, vărsături și sensibilitate crescută la lumină și sunet.

Citește și Cum fac față prinții pierderii străbunicii lor, Regina Elisabeta a II-a