Cum se menține în formă Mehgan Markle. Ce secrete are pentru a arăta impecabil

Toți ochii au fost ațintiți asupra familiei reglale britanice, la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, iar Meghan Markle, mama a doi copii, s-a comportat și a arătat regal, spun cei care o admiră. Iată cum se menține Meghan în această formă de invidiat.

De când juca ăn serialul american de televiziune „Suits”, Meghan Markle are o rutină strictă de antrenament pentru a o menține în formă, scrie Vogue.

meghan 2 jpg

Meghan, Ducesa de Sussex, o apariție impecabilă. Foto: Arhiva adevărul 

Antrenamentele ei sunt create de antrenorul și medicul Craig McNamee, co-fondatorul sălii de sport Catalyst 101 din Toronto, care creează antrenamentele personalizate pentru clienții săi.

Rutina ei variază între antrenamentul dinamic care combină întărirea musculară cu cardio și fitness, de la aparate de vâsle, sărituri pe coarda, ridicare de greutăți și alergare. Deși nu mai joacă în serial și a devenit mamă, Meghan a continuat programul de antrenamente creat de McNamee, deoarece o ajută să se mențină puternică, sănătoasă și zveltă,  chiar și după ce a născut doi copii.

Meghan Markle a fost familiarizată cu beneficiile exercițiilor fizice la o vârstă fragedă datorită mamei sale, Doria Radlan, care predă yoga.

Mama lui Meghan este cea care i-a arătat primii pași introductive în yoga, de când era mică și încă se antrenează în mod regulat astăz,.  pentru a elimina stresul în perioadele agitate.

Cum alungă stresul

Vogue scrie că, pe lângă yoga, Meghan  adaugă sesiuni de meditație la rutina ei zilnică pentru a-și elibera mintea de stres și de energie negativă.

Deși întâmpină multă adversitate din partea publicului și răceală din partea Casei Regale, Meghan a demonstrat recent că poate reprezenta cu onoare familia regală.

Tocmai de aceea, o rudă a noului rege britanic o sfătuiește prietenește pe Meghan Markle să reziste. Christina Oxenberg are 59 de ani, este autoare, designer de modă și sora mai mică a actriței Catherine Oxenberg, fiica Prințesei Elizabeth a Iugoslaviei, care a fost cândva foarte apropiată de Charles.

Această verișoară de-a treia a sfătuit-o prietenește pe Meghan să aibă răbdare, spunând că, în cele din urmă, ochiul scrutător regal se va muta către altcineva, și ne reamintește că nici Kate nu a fost de la început plăcută, ci din contra, i se spunea „Kate Middle Class”, (n.r. Kate Clasa de Mijloc), cu referire la faptul că ea nu avea sânge regal. Cu toate acestea, delicata Catherine a reușit să câștige respectul tuturor și să se impună cu eleganța și manierele sale.

Citește și Când se impune operația pentru polipi: Sfatul specialistului ORL, dr. Maxim Vasian