Meghan Markle poarta incaltaminte cu un numar mai mare. De ce?

1 meghan markle poarta incaltaminte cu un numar mai mare jpg jpeg

Tinutele, incaltamintea, machiajul, coafura, limbajul trupului si tot ce spune Ducesa de Sussex este trecut prin lupa fanilor si a presei de pretutindeni. Stii de ce Meghan Markle poarta incaltaminte cu un numar mai mare?

Sotia Printului Harry, care la 4 august a implinit 38 de ani, este un etalon de frumusete, eleganta si bun-gust vestimentar pentru multe reprezentante ale sexului frumos. Insa, ai putea sa incalti pantofi cu un numar sau cu un numar si jumatate mai mare, asa cum obisnuieste Ducesa? Meghan Markle poarta incaltaminte cu un numar mai mare, dar are si o explicatie pentru acest obicei.

Nu este singura. Multe celebritati si actrite importante din lumea filmului hollywoodian apeleaza la acest truc. Cand le privesti, nu ai cum sa nu observi ca la rochiile de covor rosu asorteaza pantofi mai mari. Si acest lucru se intampla des. Vedetele sunt adesea fotografiate, iar acest detaliu se vede foarte bine in capturi.

Meghan Markle poarta incaltaminte cu un numar mai mare

Ducesa de Sussex a fost vazuta in repetate randuri purtand incaltaminte mai mare. Pana sa aflam motivul care o determina sa recurga la acest gest, am justificat gestul sau ca o dorinta de a fi in pas cu ultimele tendinte in moda. Reelrundown.com ne-a lamurit. Meghan Markle poarta incaltaminte cu un numar mai mare ca sa isi protejeze picioarele. Si apeleaza la acest truc dinainte sa intre in Familia Regala Britanica.

De fapt, scopul lui Meghan este sa previna neplacerea cauzata de umflarea picioarelor, care poate aparea dupa multe ore de stat in picioare, incaltata cu tocuri inalte. De asemenea, Ducesa vrea sa previna bataturile care se pot forma in zona din spate a gleznelor si la degete. Nu in ultimul rand, pantofii mai largi impiedica aparitia monturilor la picioare. Victoria Beckham s-a confruntat cu aceasta afectiune - umflatura osoasa, care apare la baza articulatiei degetelor mari de la picioare.

Ce spune podologul: Meghan are un picior mai mare

Specialistul podolog Suzanne Levine spune ca sotia Printului Harry obisnuieste sa poarte pantofi cu un numar sau chiar cu un numar si jumatate mai mare decat marimea picioarelor sale, pentru ca, in acest fel le protejeaza de umflaturi, inflamatii, rani deschise, monturi. O alta ipoteza sugerata de podolog este ca Meghan are un picior un pic mai mare decat celalalt. Nefiind egale, Ducesa este obligata sa poarte pantofi mai mari, ca sa mascheze acest neajuns.

In plus, orice femeie poate confirma ca este mai bine sa incalti pantofi mai largi decat stramti, chiar daca acest gest este oarecum inestetic.

Citeste mai multe despre picioarele umflate si de ce Meghan Markle poarta incaltaminte cu un numar mai mare:

Ceaiurile diuretice, de ajutor cand ai picioarele umflate

Ce probleme de sanatate dezvaluie picioarele tale

Foto: reelrundown.com