Ce i-a gătit Meghan lui Harry în seara în care s-au logodit. „Puiul de logodnă” l-a sedus pe prinţ

În 2017, când prinţul Harry şi Meghan Markle au anunţat că s-au logodit, au mărturisit că în seara respectivă au mâncat pui. Este vorba despre o reţetă care aparţine Inei Garten, chef apreciat în Statele Unite ale Americii.

image

Foto: Shutterstock

Reţeta cu pricina, care a rămas cunoscută ca „puiul de logodnă”, a ajutat şi alte vedete să îşi impresioneze partenerii de viaţă. Şi actriţa Emily Blunt a pregătit această reţetă la începutul relaţiei cu John Krasinski, cu care s-a logodit după un an de relaţie şi apoi s-au căsătorit.

„Era o noapte frumoasă”, a declarat Meghan pentru BBC. „Frigeam nişte carne de pui. A fost o surpriză. A fost atât de dulce şi natural şi foarte romantic. S-a pus în genunchi”, a declarat Meghan despre seara magică.

„Nu există nimic mai delicios sau mai impresionant decât un pui gătit perfect. Dacă folosești rețeta Inei Garten, dai lovitura. Eu am dus la diverse petreceri puiul pregătit astfel și mi-am făcut o mulțime de prieteni”, a mai declarat Meghan, informează insider.com.

Ina Garten a scris pe Twitter, în 2017: „Felicitări, prinţul Harry şi Meghan! Ştiam că puiul meu la cuptor are puteri magice. Mă bucur enorm pentru voi amândoi!”

Cum se pregăteşte

Pentru prepararea puiului cu care Meghan Markle l-a sedus pe Harry este nevoie de: pui, lămâie, usturoi, ceapă, cimbru, sare şi piper.

„Împrăştii inelele de ceapă peste tot în tavă, să fie una mică, care să permită ingredientelor să fuzioneze. Toate ingredientele se coc încet, la foc mic, aproximativ o oră şi 20 de minute. Şi totul va fi perfect. Apoi, înainte să îl scoţi de la cuptor, mai adaugi nişte vin şi unt. Vă spun, sosul care se formează peste ceapă este divin”, a mărturisit Emily Blunt citată de okmagazine.ro.

Vezi şi: Harry şi Meghan ştiu de la nutriţionist ce să mănânce să nu se îngraşe

De altfel, Meghan Markle adoră să gătească. Ea preferă reţetele nesofisticate, care nu necesită prea mult timp petrecut în bucătărie. Înainte de a se mărita cu prinţul Harry, ea avea un site de lifestyle, unde posta propriile reţete. De asemenea, este adepta unui stil de viaţă sănătos, iar dieta ei include, printre altele, avocado, terci cu ovăz, lapte de migdale, banane, peşte şi legume diverse.