Dieta Prințesei Beatrice ajută la pierderea în greutate și reduce grăsimea de pe abdomen

beatrice jpg

Prințesa Beatrice are 33 de ani și este mamă a unui copil, dar uimește cu silueta ei. O dietă bogată în fibre și exerciții fizice ar fi ajutat-o să se mențină în formă.

Prințesa Beatrice a născut-o pe Sienna  în septembrie 2021 și arată incredibil. Recent, la slujba de pomenire a Prințului Philip, pe 29 martie, prințesa a uimit în mini-paltonul ei Nonoo Lyons, pe care îl poartă din 2010. Haina era strânsă în talie, ceea ce demonstrează  că  Beatrice arată în 2022 ca și în urmă cu 12 ani.

Ce dietă și rutină de exerciții fizice a urmat Beatrice de la naștere?

„Sunt sigură că au existat o mulțime de factori care au contribuit la pierderea impresionantă în greutate a Prințesei Beatrice după naștere. Unul dintre lucrurile care ajută în mod semnificativ la slăbire este alăptarea”, spune medicul Charlotte Norton. Greutatea care poate fi pierdută prin alăptare variază de la o persoană la alta. De obicei, o persoană poate să ardă între 500 și 700 de calorii pe zi.

„Pentru a obține o pierdere durabilă în greutate, probabil ca Prințesa a optat pentru o dietă bogată în fibre, constând din alimente precum avocado, fructe de pădure, fasole, broccoli și multe altele.

Fibrele sunt grozave și te fac să te simți plin mai mult timp, iar asta te împiedică să tot guști câte ceva pe tot parcursul zilei”, susține Dr Charlotte.

„În plus, proteinele ​​sănătoase, cum ar fi carnea slabă, ouăle și lactatele, ar fi stimulat metabolismul și ar fi scăzut apetitul, ceea ce ar fi ajutat la pierderea în greutate.

O dietă sănătoasă și hrănitoare și exercițiile fizice ar fi contribuit la pierderea ei în greutate. Totuși, acest lucru depinde, desigur, de sfaturile medicale oferite după sarcină.

În sfârșit, aportul suficient de apă ajută la eliminarea toxinelor din organism și stimulează metabolismul.

Bea un pahar sau două de apă caldă dimineața, poate ajuta la pierderea în greutate și la reducerea grăsimii de pe abdomen”.

Ce rutine specifice de exerciții a urmat Beatrice?

„ Probabil că prințesa Beatrice s-a concentrat pe dietă și și a urmat anumite exerciții fizice înainte de a naște copilul și a continuat acest lucru pe parcursul sarcinii, cu îndrumări și sfaturi profesionale”, mai spune Dr. Charlotte.

„Este normal ca cei care fac sport în mod regulat înainte de sarcină să continue acest lucru pe parcursul celor nouă luni, ceea ce poate ajuta, desigur, la pierderea în greutate după sarcină.

Aceasta fiind spuse, exercițiile fizice după sarcină ar depinde în mare măsură de tipul de sarcină pe care l-a experimentat prințesa Beatrice”.

Deși este normal să începi să faci exerciții la scurt timp după naștere, în funcție de trauma suferită de corp, asta diferă de la o persoană la alta.

"Îmi imaginez că dacă prințesa Beatrice a avut o naștere fără probleme atunci cu siguranță că a pus în aplicare niște antrenament cardio și de rezistență pentru a slăbi".

„Prințesa Beatrice a născut în toamnă și este deja într-o formă excelentă. Dieta este un factor major în orice plan de slăbire, cu atât mai mult atunci când sunteți însărcinată.Sunt sigur că a urmat exerciții post-natale pentru a-și întări corpul și exerciții de rezistență pentru tonusul, forța și forma corpului”, spune Michael Brigo, antrenor personal.