Salata pe care Jennifer Lopez o adoră

Jennifer Lopez este una dintre cele mai apreciate staruri, fiind apreciată și admirată la nivel internațional pentru melodiile lansate și filmele în care apare. La cei 52 de ani ai săi, J. Lo. își menține silueta perfectă cu ajutorul alimentației echilibrate și a exercițiilor fizice regulate.

Jennifer Lopez are câteva reguli de la care nu se abate când vine vorba de alimentaţie, iar acest lucru contribuie, cu siguranţă, la forma sa fizică de invidiat. 

Vedeta, fondatoarea și deținătoarea unui brand de wellness pentru femei, dezvăluie ,,arma secretă” a unei siluete de invidiat.

image

Salata cu doar 39 de calorii

Brandul său de wellness oferă o varietate de rețete destinate femeilor care vor să slăbească sau care își doresc să-și mențină greutatea în limite normale. Totuși, Jennifer Lopez are o rețetă favorită și anume: rețeta de salată kale cu queso (un aperitiv cu brânză topită, popular în Spania și Mexic). Această salată este bogată în vitamine și minerale. Varza kale conține vitaminele C și K, calciu, zinc și magneziu, iar queso asigură senzația de sațietate și conține proteine de origine animală. În plus, salata kale cu brânză queso are doar 39 de calorii. Secretul din spatele numărului mic de calorii constă în porțile mici de salată.

Citeşte şi: Ce trucuri are Jennifer Lopez pentru a arăta bine

Rețeta lui Jennifer Lopez de salată kale cu queso

Pentru a prepara salata celebră a lui Jennifer Lopez, vei avea nevoie de:

- tulpinile și frunzele tocate mărunt de la o varză kale

- ½ căni de semințe de dovleac prăjite

- câteva bucățele de queso

-2 linguri de suc proaspăt de lămâie

- ½ căni de ulei de măsline extravirgin

- o ceapă mare franțuzească, tocată

Această rețetă este pentru 6 porții. Salata kale cu brânză queso poate fi servită la prânz sau la cină. De asemenea, poate fi și o garnitură ideală pentru carnea de pui, preparată la grătar.

Anca-Teodora Popa