Cum îşi menţine frumuseţea Aishwarya Rai

1 aishwarya rai jpg jpeg

Fostă Miss World, Aishwarya Rai Bachchan este una dintre cele mai frumoase femei din lume. A lucrat o perioadă ca fotomodel şi şi-a construit o carieră de succes la Bollywood, frumuseţea ajutând-o mult în acest sens. Pentru a se menţine în formă şi pentru a-şi îngriji pielea şi părul, vedeta foloseşte câteva trucuri simple.

Chiar şi la 48 de ani, Aishwarya Rai continuă să fie una dintre cele mai apreciate femei din lume. Actriţa, care a avut o relaţie cu Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, este căsătorită din 2007 cu actorul Abhishek Bachchan, cu care are o fetiţă de 9 ani.

Aishwarya Rai este renumită pentru eleganţa sa, pentru chipul radios, pentru părul mătăsos şi pentru ochii verzi. Iată câteva reguli de care ţine cont pentru a se menţine în formă:

Actriţa a dezvăluit că acordă o atenţie aparte hidratării. Bea o cantitate suficientă de apă zilnic (2 litri), hidratarea fiind esenţială şi pentru aspectul pielii.

Pentru îngrijirea tenului, Aishwarya Rai a declarat într-un interviu că preferă remediile naturale în locul cremelor care conţin chimicale.

Actriţa obişnuieşte să aplice pe ten suc de castraveţi, care are proprietăţi antiinflamatoare şi antioxidante. De asemenea, foloseşte adesea o mască din suc de castraveţi şi iaurt, pe care o lasă să acţioneze 20 de minute pe faţă.  

Pentru îngrijirea părului foloseşte diverse uleiuri: de cocos, de măsline sau de migdale. Periodic, aplică pe păr măşti cu ouă şi ulei de măsline, lapte şi miere, avocado şi maioneză.

Dimineaţa, pe stomacul gol consumă un pahar cu apă călduţă în care amestecă o linguriţă de miere şi sucul de la o jumătate de lămâie.

Pentru a nu se îngrăşa, Aishwarya Rai consumă 5 grame de fibre la fiecare masă, truc care poate preveni asimilarea zahărului în corp. Actriţa susţine că mesele ei includ, în principal, peşte, legume, fructe, orez şi nuci. Ea mai foloseşte şi mirodenii pentru calităţile lor de ardere a grăsimilor. Actriţa preferă să mănânce acasă, nu la restaurant, pentru a avea un control mai bun al ingredientelor. Preferă să mănânce puţin şi des în loc de 3 mese principale.

Nu fumează şi nu consumă alcool. Atât ţigările, cât şi alcoolul au efecte negative nu numai asupra sănătăţii, cât şi asupra aspectului pielii.

Nu este o adeptă a mersului la sală. În schimb, practică yoga şi merge în ritm alert pentru a se menţine în  formă.