Boala teribilă care o chinuie pe Thalia. Vedeta are zilnic dureri insuportabile

Cu toate că în mai toate imaginile apare zâmbitoare şi plină de viaţă, celebra cântăreaţă şi actriţă Thalia ascunde o suferinţă veche.

image

Thalia, alături de soţul său, magnatul Tommy Mottola. Foto: Shutterstock

În urmă cu mai bine de 15 ani, Thalia a fost diagnosticată cu boala Lyme transmisă de căpuşe. „Aproape nimeni nu știe că mă trezesc în fiecare zi cu o durere care se răspândește în tot corpul”, a dezvăluit Thalia într-un interviu, informează Holla.

Cântăreața a mărturisit că această durere, pe care o are „în fiecare oră, în fiecare zi”, nu poate fi comparată decât - conform propriilor ei cuvinte - cu a fi lovită de un autobuz. Mama a doi copii şi soţie a magnatului Tommy Mottola, Thalia a mărturisit că boala Lyme i-a afectat multe aspecte ale vieții, în special starea de spirit. „Este o afecțiune care îți afectează starea de spirit, caracterul. Uneori mă simt mai bine decât în alte zile, alteori mă simt groaznic. Și când am noroc, sunt ca nouă.”

În ciuda acestei suferinţe, Thalia a adoptat un stil de viaţă sănătos, echilibrat, şi şi-a păstrat zâmbetul în ciuda suferinţelor sale.

Vezi şi: Justin Biber și Yolanda Hadid s-au luptat cu boala Lyme

Când a fost muşcată de căpuşă

Thalia este de părere că a fost muşcată de căpuşă în ultima parte a primei sale sarcini. Atunci, se simţea foarte obosită, avea dureri de muşchi şi încheieturi şi transpira mult. Ea a mers la medic şi a primit teribilul diagnostic, după mai multe teste.

„Am învățat să pun mintea înaintea corpului, indiferent de cum mă simt. Sar din pat în fiecare dimineață și îmi încep rutina. Disciplina este cel mai bun prieten al meu, alături de exerciții fizice și o dietă sănătoasă. Menținerea unei atitudini pozitive și recunoștința sunt cea mai bună rețetă pentru a supraviețui acestui lucru”, a mărturisit vedeta.

Vezi şi: Boala Lyme: ce simptome şi ce complicaţii poate avea