Rochii de vară pentru fetiţe – ce modele sunt în “trend” şi care sunt aspectele cele mai importante

image

Vestimentaţia copiilor este la fel de importantă ca cea a adulţilor. Deseori, alegerile pot fi chiar mai dificile pentru că cei mici pot fi mai mofturoşi, dorindu-şi să fie şi ei “în pas cu moda”. Totuşi, nu doar tendinţele primează aici, ci şi confortul şi calitatea produselor.

Citeşte în rândurile de mai jos care sunt modelele “în trend” anul acesta la capitolul rochii pentru fete, după care vezi ce aspecte sunt esenţiale în ceea ce priveşte vestimentaţia pentru copii.

Rochiţe vaporoase, din bumbac, cu imprimeu floral, cu fructe sau cu modele estivale

Pentru copii, bumbacul este cel mai indicat material pentru că lasă pielea să respire. Pentru că acum mergem la mare, ieşim la terase şi ne întâlnim cu prietenii, şi copiii îşi vor dori să fie pedanţi. Rochiţele lejere, în culori deschise, cu imprimeuri florale, cu fructe, dar şi cu simboluri marine, de exemplu, sunt la mare căutare vara asta. Pe toate le poţi găsi pe Fashion Days.

Rochiţe din bumbac, cu garnitură de dantelă

Anul acesta, se poartă această combinaţie inedită: bumbac şi dantelă. E o alăturare interesantă, care va da un plus de efect oricărei ţinute. De obicei, aceste ţinute sunt în culori uni, însă nu este o regulă. Ele pot fi accesorizate mult mai uşor şi sunt potrivite atât pentru zi de zi, cât şi pentru ocaziile mai speciale.

Rochiţe cu imprimeuri grafice pentru fetiţe mai mici sau mai mari

Modelele geometrice, modelul “leopard”, bulinele, liniile şi diversele mesaje scrise pe rochiţe se încadrează la imprimeuri grafice. Acestea sunt deseori preferate de preadolescente, însă şi fetiţele mai mai mici pot opta pentru această variantă. Spre deosebire de primele două categorii, ele ar trebui purtate simplu, fără prea multe accesorii.

Rochiţe din denim cu nasturi

O alegere chic şi modernă, rochiţa din denim este preferata multor fetiţe. Pe lângă culoarea albastră, potrivită în sezonul cald, rochia din denim este foarte confortabilă şi practică. Poate fi purtată atât cu pantofiori, cât şi cu o pereche de încălţăminte ceva mai sport.

Rochiţe cu garnitură de tul

Tul-ul este un material foarte îndrăgit de fetiţe şi mămici deopotrivă pentru că dă un aer boem oricărei ţinute. În plus, modele de astăzi, prezente şi pe Fashion Days, propun o combinatie de bumbac sau alt material plus tul. Această alegere face rochiţa mult mai versatilă. Rochiile cu garnitură de tul pot fi purtate şi la o ieşire la terasă, şi la mare, dar şi la un eveniment festiv.

Care sunt aspectele cele mai importante atunci când alegi rochiţa pentru fetiţa ta?

Atunci când vorbim despre vestimentaţia copiilor, cele mai importante aspecte sunt confortul şi calitatea.

Materialul din care este realizată rochiţa trebuie să fie unul de calitate, care să lase pielea să respire.

Croiala ar trebui aleasă în aşa fel încât să nu o incomodeze pe fetiţa care îşi va dori să danseze, să se joace cu ceilalţi copii şi să se bucure din plin de acea zi.

Stilul preferat de copil este deseori trecut cu vederea. Copiii îşi dezoltă bunul gust în materie de modă încă din primii ani de viaţă. Încurajează-i să îşi spună părerea, să alegeţi împreună hainele şi, nu în ultimul rând, să încerci să potriveşti stilul rochiţei alese şi cu vestimentaţia voastră, a părinţilor.

După cum vezi, nu este atât de greu să alegi rochia perfectă pentru fetiţa ta. Ai în vedere cele trei aspecte de mai sus, vezi ce se poartă anul acesta, după care alege împreună cu cea mică piesele de rezistenţă ale acestei veri.