Nativii cărei zodii sărută cel mai bine?

Oamenii de știință au încercat să stabilească originea sărutului, iar datele disponibile au aratat că această practică își are originea în urmă cu aproximativ 3.500 de ani în Asia de Sud-Est. Totuși, este posibil ca sărutul să fi fost practicat mai devreme, deoarece pare să fie descris și pe tăblițe de lut din Mesopotamia antică, indicând faptul că oamenii ar fi început să se sărute încă de acum 4.500 de ani.

Mai mult, dr. Sophie Lund Rasmussen, de la Universitatea din Oxford, susține că sărutul nu este o parctică ce ține de o anumită zonă, ci un comportament uman elementar. „Cercetările asupra primatelor, mai ales asupra cimpanzeilor, cele mai apropiate rude vii ale oamenilor, au arătat că ambele specii se angajează în săruturi, ceea ce poate sugera că practica sărutului este un comportament fundamental la oameni, explicând de ce poate fi găsit în diferite culturi ale lumii.”

sarut jpg

Sărutul este un gest specific și altor primate, precum cimpanzeii. Foto. Shutterstock 

Povestitorul francez Guy de Maupassant vorbește frumos despre originea și rezistența acestui gest universal și cultural: „Sărutul în sine este nemuritor. Călătorește din buză în buză, secol după secol, de la o vârstă la alta. Bărbații și femeile adună aceste sărutări, le oferă altora”.

De la prima suflare până la moarte, toate săruturile au meritele lor și oferă beneficii celor care oferă și celor care le primesc.

Nativii care sărută cel mai bine

Dar iată care sunt cei mai grozavi în a stăpâni arta sătrutului, conform zodiacului.

Berbecul stăpânește foarte bine această armă a seducției și nu se teme să o folosească nici sub imperiul impulsului, nici sub cel al intimității.

Bine ancorat în pământ, taurul este putere și răbdare, își ia timpul necesar săruturilor nesfârșite. Un sărut este singurul lucru care îi reduce la tăcere un Gemeni, în timp ce Racii sărută profund și pasional. Cu gesturi teatrale, folosind tot corpul, dar și lumina reflectoarelor, leii sărută așa cum se face în filme.

Fecioarele au o curiozitate precaută, de parcă ar cere ceva interzis, și că ar vrea să rămâna un sărut secret, iar balanțele sărută de parcă te iubesc, mai aels atunci când nu simt acest lucru.  

Scorpionii oferă săruturi mortale, iar săgetătorii oferă prin sărut o evadare. Capricornii oferă săruturi care pot fi violente, lovind buzele și dinții, iar Vărsătorii sărută ca niște experți în erotism. Dar peștii par să deţină secretul săruturilor care te fac să plătești într-o altă lume, mai scrie NyPost.