Idei de cadouri elegante pentru nași

Se spune că prietenii ți-i alegi, iar rudele le primești. Există o excepție de la această regulă: nașii sunt rudele pe care le alegi singur. Aceasta ar trebui să fie o garanție pentru o relație strânsă, reușită și de lungă durată. Dacă te numeri printre norocoșii care au o legătură apropiată cu nașii de cununie, cu siguranță au fost momente în care ți-ai dorit să le oferi în dar ceva special. Descoperă câteva idei de cadouri elegante prin care să le mulțumești pentru influența pozitivă pe care o au în viața ta de cuplu.

image

Putem fi de acord că o mare parte dintre tradițiile ce înconjoară nunta nu mai sunt ce erau odată. În aceeași măsură, multora dintre relațiile dintre fini și nașii de cununie le lipsește acum profunzimea. În unele cazuri, dinamica nu este una de reciprocitate, iar legăturile ajung chiar să se piardă în timp.

Relațiile, de orice fel, se cultivă. Ar fi o greșeală să te aștepți ca ele să funcționeze fără niciun pic de efort, fără partea ta de implicare, responsabilitate și manifestarea aprecierii. Nașii de cununie sunt oamenii care ar trebui să ajute cu sfaturi; ei sunt aleși pentru că sunt un exemplu pentru tinerii căsătoriți și sunt dispuși să îi călăuzească în drumul lor ori de câte ori au nevoie de un sfat sau de o îndrumare. De partea cealaltă, finii ar trebui să își arate respectul, admirația și să fie deschiși către dezvoltarea armonioasă a acestei relații.

Este evident că legătura dintre nași și fini se bazează pe mult mai mult decât dimensiunea materială, dar același lucru se poate spune și despre cadourile bine alese. Cele mai bune cadouri pentru nasi îți permit să îți arăți aprecierea pentru rolul pe care aceștia îl au în viața de cuplu. Prilejuri de a dărui există, provocarea este să găsești acele obiecte deosebite care celebrează relația frumoasă pe care tu și partenerul tău o aveți cu cei pe care i-ați ales să vă fie părinți spirituali.

Dacă ești în căutarea unui cadou elegant, prețios, de calitate și bun-gust, vei dori să te inspiri din aceste propuneri:

● vază de cristal sau porțelan;

● ramă foto argintată;

● tacâmuri argintate;

● seturi pentru ceai sau cafea, realizate din porțelan;

● pahare din cristal pentru diferite tipuri de băuturi;

● set de masă din porțelan cu model aparte;

● set de lenjerie din material calitativ, cu detalii rafinate.

După alegerea cadoului, te poți interesa dacă există o variantă de personalizare pentru obiectul asupra căruia te-ai decis. Aceasta poate fi sub forma gravurii, imprimării sau brodării unei monograme. Pentru desăvârșirea eleganței, modalitatea de prezentare joacă un rol foarte important. Dacă alegi un cadou de lux, cel mai probabil acesta va veni frumos aranjat în propria cutie. În caz contrar, poți achiziționa o cutie separată, de dimensiunile potrivite și cu un imprimeu adecvat, în care să împachetezi cadoul.

În plus, un element cu totul aparte pe care îl poți adăuga indiferent de ocazie sau de cadoul pe care îl alegi, este un bilet cu un mesaj personalizat. Important este ca mesajul să fie conceput de tine sau de partenerul tău și scris de mână sau la calculator, în locul felicitărilor cu mesaje predefinite. Poți să începi prin a le mulțumi că au acceptat să fie alături de voi în această călătorie numită căsnicie și să vă ofere sprijinul lor necondiționat.

Un cadou elegant alături de un mesaj emoționant ar putea fi combinația câștigătoare. Vei fi astfel complet mulțumit de ceea ce oferi în dar nașilor de cununie, în semn de prietenie, mulțumire și respect. Implicarea va fi una cât se poate de vizibilă și va fi apreciată cum se cuvine.

Sursă foto: pexels.com