Ce spune modul în care ții telefonul despre personalitatea ta?

Studiile au dezvăluit că felul în care ne comportăm atunci când utilizăm lucrurile de zi cu zi spune multe despre personalitatea noastră.

Acest lucru este vabil și în cazul telefonului, scrie Times.

Dacă ții telefonul într/o singură mână și folosești degetul mare pentru scroll, arăți că ești o persoană încrezătoare și că îți place să evoluezi rapid în viață. Nu îți este frică de provocări și nu te sfiești de munca grea. De asemenea, ești destul de optimist, ceea ce te ajută să trecei peste unele situații foarte dificile.

Telefon laptop calculator internet smartphone FOTO Shutterstock

Dacă șii telefonul cu ambele mâini și folosești pentru scroll degetul mare, ar putea însemna că ești o persoană atentă căreia îi place să cunoască toate riscurile înainte de a lua orice decizie majoră. Ești înțelept, gânditor și, de asemenea, empatic. Când vine vorba de viața ta amoroasă, s-ar putea să ai unele probleme atunci când încerci să preiei prea mult controlul.

Îți place să ții telefonul cu ambele mâini și folosești degetele mari de la ambele mâini? Ești destul de energic și intelligent, de aceea îți place să te implici în conversații stimulatoare din punct de vedere intelectual. Cu toate acestea, ai și un anumit nivel de inocență atunci când vine vorba de a te ocupa de treburile lumești. Când vine vorba de viața amoroasă, visezi o dragoste nevinovată, ca un adolescent.

Dacă ții telefonul cu o mână și folosești arătătorul celeilalte mâini, ai o personalitate spontană și ești pasionat de activitățile aventuroase. Ai imaginație bogată și este posibil să urmezi o carieră într-un domeniu creativ. În ceea ce privește dragostea, crezi că de fapt lucrurile mici de zi cu zi sunt cele care fac o relație cea mai frumoasă.

Vezi și Ce este depresia funcțională?