Luna în care te-ai născut ,,îţi spune" de ce boli poţi să suferi

1 2 jpg jpeg

Cei nascuti primăvara

Toţi cei născuţi primăvara au o predispoziţie spre alcoolism, autism, diabet de tip 1, dar şi tulburări de alimentaţie. Astrele mai spun că persoanele născute în lunile martie şi aprilie pot suferi de tulburări de personalitate şi de depresii de sezon.

Epliepsia este mai întâlnită la persoanele născute în luna martie, în timp ce boala Parkinson îi afectează mai des pe cei născuţi în aprilie şi mai, spun studiile, citate de theatlantic.com.

Cei născuţi vara

Un risc mai ridicat spre consumul de alcool, dar şi spre autism şi sindromul Down au presoanele născute în lunile iunie, iulie şi august, potrivit datelor adunate de-a lungul anilor, începând cu 1929. Glaucomul, boala Parkinson şi scleroza multiplă afectează mai des persoanele născute în luna iunie, faţă de cei care au venit pe lume în iulie sau august.

Citeşte şi:

- Pantofii pe care îi încalţi îţi spun ce caracter ai

- Sexul la femei în funcţie de zodie

- Ce legătură este între zodie şi personalitate

Cei născuţi toamna

Persoanele născute toamna sunt mai ferite de maladiile care au legătură cu sistemul nervos. Cei născuţi în septembrie au o predispoziţie spre schizofrenie, în timp ce persoanele născute în lunile octombrie şi noiembrie au un risc mai ridicat să se îmbolnăvească de scleroză multiplă.

Cei născuţi iarna

Decembrie este luna în care, spre deosebire de ianuarie şi februarie, se nasc mai multe persoane cu predispoziţie spre schizofrenie. Cei care au venit pe lume în ianuarie au un risc mai mare să sufere de epilepsie, tulburări bipolare şi maladia Alzheimer.

La fel este situaţia şi în cazul persoanelor care s-au născut în luna februarie. Acestea au şanse mai crescute să sufere de tulburări bioplare şi de epilepsie.