Gata cu concediul, la munc─â!

1 2 jpg jpeg

Preg─âte┼čte-te dinainte

├Äncearc─â s─â-┼úi reiei treptat activit─â┼úile obi┼čnuite. Cu o sear─â ├«nainte de ├«nceperea serviciului, culc─â-te mai devreme. Astfel, te vei putea trezi preg─âtit pentru munc─â. De asemenea, f─â-┼úi ├«n minte un plan cu ce ai de f─âcut a doua zi de diminea┼ú─â.

Stabile┼čte un plan

Odat─â ajuns la serviciu, pentru a nu te l─âsa cople┼čit de ce ai de f─âcut, ├«ntocme┼čte o list─â de lucruri care ÔÇ×ardÔÇť. Scopurile precise te motiveaz─â s─â lucrezi mai bine ┼či fac ├«ntoarcerea la serviciu mai u┼čoar─â. De asemenea, discut─â cu colegii de munc─â, pentru a afla ÔÇ×nout─â┼úileÔÇť.

Pauzele scurte, benefice

Atunci c├ónd ai ajuns la locul de munc─â, fii cump─âtat cu treburile pe care le ai de f─âcut, f─âr─â a-┼úi supra├«nc─ârca programul. ├Ä┼úi vor prinde foarte bine pauzele de c├óteva minute ├«n care te relaxezi ┼či le poveste┼čti colegilor cum a fost ├«n concediu.

Nu uita de relaxare

Chiar dac─â ai ├«nceput munca, rezerv─â-┼úi ├«n continuare timp pentru a te relaxa. Dup─â serviciu, uit─â-te la o comedie sau ├«nt├ólne┼čte-te cu prietenii. R├ósul alung─â stresul ┼či te ajut─â s─â-┼úi reg─âse┼čti energia necesar─â pentru munc─â.