8 prieteni de care are nevoie orice femeie

1 2 jpg jpeg

Prietenii ne asigur─â o via┼ú─â longeviv─â, ne ap─âr─â de depresii ┼či probleme cardiace ┼či pot preveni chiar obezitatea, asigur─â Prevention. Nu ai nevoie de sute de prieteni pe Facebook sau de o via┼ú─â social─â ├«nc─ârcat─â, ci doar de 8 prieteni de baz─â. 1. Prietena din copil─ârie Prietenii din copilarie sunt cei mai intimi. Au crescut ├«mpreun─â cu tine, ┼čtiu toate etapele prin care ai trecut, ave┼úi cele mai multe amintiri ├«mpreun─â ┼či ├«┼úi pot anticipa reac┼úiile mai bine dec├ót tine. Ei ├«┼úi amintesc calit─â┼úile pe care le ai atunci c├ónd tu nu mai ai suficient─â ├«ncredere ├«n tine. Ai grij─â sa men┼úii aceste rela┼úii prin ocazionalul telefon sau e-mail la cel t├órziu 15 zile. 2. O prieten─â nou─â Spre deosebire de prietenii din copil─ârie, noii prieteni nu au idei preconcepute ├«n ceea ce te prive┼čte. Prietenii noi aduc perspective noi de a evalua lucrurile ┼či introduc activit─â┼úi care s─â te scoat─â din rutin─â. 3. Un prieten cu care s─â faci exerci┼úii fizice Exper┼úii sunt de acord c─â sportul ┼či exerci┼úiile fizice, chiar ┼či o simpl─â plimbare prin parc, dansuri sau sporturi mai pu┼úin solicitante, sunt foarte importante pentru s─ân─âtatea fizic─â ┼či mental─â. Un bun prieten te poate ajuta s─â faci un obicei din activit─â┼úile fizice. 4. Un prieten spiritual Un studiu de la Duke University Medical Center a descoperit c─â persoanele implicate ├«n activit─â┼úi spirituale cum ar fi medita┼úia sau rug─âciunea au cu 50% mai pu┼úine ┼čanse de a muri ├«n urm─âtorii ┼čase ani. De aceea, ai nevoie de un prieten cu care s─â ├«mpar┼úi toate aceste activit─â┼úi. 5. Un prieten mai mic

A-┼úi cultiva rela┼úiile ┼či a te se sim┼úi util altora sunt lucruri care te fac fericit─â. E bine s─â ai ├«n preajm─â un prieten pe care s─â-l po┼úi ajuta cu sfaturi rupte din experien┼úa ta.

Prietenii iubitului sau so┼úului t─âu pot deveni ┼či prietenii t─âi. Ba mai mult, acest lucru v─â va ajuta rela┼úia ┼či va face ca leg─âtura dintre voi s─â devin─â ┼či mai puternic─â.

Aproximativ 85% dintre femeile adulte sus┼úin c─â au o rela┼úie bun─â cu mamele lor, potrivit unui studiu de la Pennsylvania State University. ├Än ciuda inevitabilelor conflicte ├«ntre mam─â ┼či fiic─â, rela┼úiile sunt, de regul─â, foarte puternice din pricina leg─âturilor de s├ónge.

Dac─â ai obiceiul de a abandona orice c├ónd o prieten─â are nevoie de tine, acord─â-┼úi ┼či ┼úie aceea┼či importan┼ú─â. ├Äncearc─â s─â te cuno┼čti pe tine ├«n totalitate. G├ónde┼čte-te la calit─â┼úile care te fac s─â iube┼čti o persoan─â ┼či la iubirea necondi┼úionat─â pe care o ai fa┼ú─â de acea persoan─â. Aceea┼či iubire ar trebui s─â o sim┼úi pentru tine.