VIDEO: Ai un scris mare? Eşti sincer!

1 2 jpg jpeg

1. Sentimental şi neglijent cu mesele

Dacă te identifici cu scrisul alăturat, îţi place să fii tratat cu multă căldură sufletească. Litera „r” scrisă fără buclă, mare şi expresiv, sugerează inteligenţa.

Privind în ansamblu forma scrisului, se poate intui neglijenţa din alimentaţie, ceea ce poate explica moleşeala de care te plângi. De aceea, este potrivit să mănânci cât mai multe alimente consistente, bogate în calorii, pentru a-ţi suplini nevoia mare de energie.

Scris mic = emoţii ascunse

Scrisul tău este mic? Atunci eşti o persoană care nu-şi exprimă uşor emoţiile. Cei care scriu continuu şi unitar sunt, în general, mai optimişti şi destul de puternici în faţa obstacolelor.

Dacă ai un scris mai mare, eşti mai sincer cu tine şi cu cei din jur, comunicativ şi dispus să pui foarte mult suflet în tot ceea ce faci.

2. O fire blândă, foarte tolerantă

În cazul în care scrisul tău se aseamănă cu cel din imagine, eşti o fire blândă, înţelegătoare şi foarte tolerantă. Scrisul cu înclinaţie spre stânga indică expresivitatea, iar ritmul (care este uniform) vorbeşte despre echilibrul tău.

Deoarece scrisul se duce în jos poţi avea pierderi bruşte de energie. De aceea, ţi se recomandă ieşirile cât mai dese în natură (ele sunt deosebit de benefice şi de revigorante pentru tine).

Semnătura prezintă grafologic felul în care doreşti să fii perceput de ceilalţi. Dacă este mai neglijent exprimată grafic poate indica dificultatea în alegeri. Pe de altă parte, o semnătură care nu diferă de restul scrisului poate sugera naturaleţea şi toleranţa în relaţiile cu ceilalţi.

3. Expresiv şi plin de energie

Trasarea literei „s” şi „S” (ce nu prezintă nicio răsucire) indică expresivitatea şi dorinţa de a te exterioriza ferm şi responsabil faţă de cei din jurul tău.

Forma şi aşezarea literelor sugerează sinceritatea şi deschiderea cu care te exprimi. Naturaleţea este cea care-ţi oferă un farmec aparte. Fiind o persoană dinamică, ţi s-ar potrivi un serviciu care să presupună mai multe deplasări pe teren.

4. Orgolios, dar muncitor

Scrisul puţin în jos justifică încăpăţânarea, de cele mai multe ori în sens pozitiv. Înălţimea şi alungirea trăsăturilor grafice scot la iveală un metabolism cu arderi rapide.

De aceea, ţi se recomandă să mănânci şi lactate, deoarece îţi conferă o stare de bine. În esenţă, scrisul denotă o personalitate orgolioasă, cu o capacitate mare de muncă şi cu o stare bună de sănătate.

Amprenta grafică arată personalitatea

Când scriem, toate emoţiile ni se exprimă în scris. Şi odată cu ele şi personalitatea. Chiar dacă din anumite motive nu scriem mereu la fel, trăsăturile principale prin care ne identificăm se păstrează. De aceea, scrisul nostru nu minte, ci ne dezvăluie exact aşa cum suntem.

Ritmul, tensiunea scrisului, dar şi amprenta grafică (stilul în care scriem) sunt indicii care comunică şi ele destul de multe despre temperamentul nostru.

Scris înalt=inteligenţă

Dacă scrii spre stânga, înseamnă că eşti orientat spre trecut şi tinzi să exagerezi cu prudenţa. Mai mult, scrisul înclinat spre dreapta scoate la iveală o fire sociabilă şi influenţabilă, care se proiectează în permanenţă în viitor.

Scrisul vertical denotă că ai o voinţă putenică şi că nu te laşi copleşit de emoţii. Dacă ai scrisul iregular, ai o capacitate mare de adaptare. Un scris înălţat sugerează inteligenţa.

5. Organizat şi responsabil

Dacă te identifici cu scrisul uşor pătrăţos la bază atunci eşti o fire mai tehnică în gândire, organizată şi cu un simţ nativ al responsabilităţii. Presiunea, cu accent pe fiecare literă, dezvăluie o personalitate minuţioasă, căreia îi place lucrul bine făcut.

Deschiderea, dată de scrierea către dreapta, denotă optimismul şi pofta de viaţă molipsitoare. Totodată, ar fi bine să fii mai tolerant faţă de sexul opus.