Special! Ce ne prezic astrele în Anul Şarpelui de Apă?

1 2 jpg jpeg

Berbec

Previziuni pe tot anul: Afecţiunile cronice pot să-ţi dea bătăi de cap, de aceea se cere mai multă atenţie din când vine vorba de alimentaţie. Indicat ar fi să încerci să renunţi la unele dependenţe.

Luna februarie îţi va deschide calea spre un proiect care a tot fost amânat. Descoperi un amănunt ce aduce noi informaţii, dar şi posibilitatea de a reuşi să-l vezi finalizat. Insomniile vor fi şi ele problema acestei luni. Gândurile privind trecutul vin în forţă şi te supun la o analiză minuţioasă, necesară pentru a nu repeta unele greşeli.

Taur

Dacă apar unele simptome pe care o să le consideri superficiale şi dacă o durere nu persistă nu înseamnă că le poţi trata cu indiferenţă. Toate sunt semnale că în organism ceva nu este în regulă. Ar fi recomandat un control medical amănunţit, nu de alta dar cu cât vei amâna vizita la medic, cu atât va fi mai problematic tratamentul. Există şi predispoziţia spre accidentări, mai ales în zona capului, care pot necesita intervenţii medicale.

îţi aduce o stare de nemulţumire. Poate că în relaţie e ceva ce îţi dă de gândit, dar ceea ce simţi tu e acelaşi lucru pe care îl simte şi partenerul. Epuizarea vine din zona serviciului. Îţi consumi timpul pe obligaţiile privind afacerile şi ţi se pare că nu poţi pune totul în aplicare. De aici apar stările de stres, care se pot accentua, dar şi multele neînţelegeri din cuplu.

Gemeni

Posiblele probleme de sănătate sub dominarea Şarpelui de Apă pot fi legate de o circulaţie periferică deficitară la mâini şi la picioare. Dacă nu le rezolvi e posibil să ajungi să ai problemele de mobilitate. O altă atenţionare ar fi legată şi de creşterea în greutate. Acordă atenţie la ce şi cât mănânci. Nu uita nici de lichide, pe care ar trebui să le consumi în cantitate mai mare.

În luna februarie încearcă să fii mai înţelegător cu cei din jur, deoarece este nevoie de echilibrare la nivel relaţional. Toate par că te nemulţumesc, rutina te oboseşte şi nu-ţi găseşti liniştea, aşa că încearcă să schimbi ceva pentru a nu cădea în depresie.

Rac

Tratamentele cer supraveghere medicală, nu e suficient să le faci „după ureche”. Circulă pe drumurile publice cu mare atenţie mai ales că e posibil ca multe din drumuri să fie făcute din obligaţie şi atunci apar stările de nervi. În anul Şarpelui de Apă sunt posibile şi unele probleme cu pancreasul.

te găseşte sub tensiunea perioadei abia trecute, cu multe probleme nerezolvate. Ai nevoie de odihnă pentru a te recupera, aşa că încearcă să te ocupi şi de tine şi de cei din familie. Ei se aşteaptă ca ajutorul să vină de la tine. Din punct de vedere financiar începe o redresare ce îţi poate ridica moralul.

Leu

Problemele de sănătate care vin odată cu sosirea anului Şarpelui de Apă sunt legate de coloana vertebrală. Ele vin ca urmare a exceselor privind efortul fizic, de aceea nu întrece măsura pentru că repercursiunile pot fi destul de serioase.

aduce cu sine o stare de indiferenţă totală la ceea ce îşi doreşte partenerul tău de viaţă. Este recomandat să încerci o echilibrare a dorinţelor şi să dai dovadă de mai multă diplomaţie. Toate aceste eforturi te vor ajuta să-ţi armonizezi relaţia. Dacă nu eşti dispus să faci compromisuri te poţi trezi în miez de noapte singur. Pot apărea şi perioadele în care insomnia îşi va spune cuvântul.

Fecioară

Anul Şarpelui de Apă îţi va aduce o instabilitate emoţională ce te va supune lamentărilor şi nemulţumirilor de tot felul. Eşti predispus micilor accidentări casnice. Încearcă să-ţi formezi un program pe care să-l urmezi privind mesele principale. Dacă nu tratezi cu seriozitate această problemă te vei trezi cu o dietă obligatorie.

este perioada care te încarcă de entuziasm şi nerăbdare, de aceea vei sări unele etape ce te vor face să te împotmoleşti în finalizarea unui proiect. La capitolul finanţe vei simţi o ameliorare, însă în relaţii ţi se cere mai multă răbdare. Agitaţia duce la apariţia stărilor tensionante, ce îţi pot afecta starea de sănătate.

Balanţă

Pe parcursul acestui an e posibil să ai imunitatea slăbită şi un dezechilibru poate să declanşeze probleme cardiace. Toate acestea pot apărea pentru că eşti supus unor probleme în familie pe care nu ştii cum să le abordezi şi cum să le rezolvi. Ţine emoţile sub control şi vei găsi portiţa salvatoare.

te solicită la capitolul muncă, de aceea e posibil să depui mult efort pe bani puţini. Încearcă să ocoleşti jocurile de noroc şi speculaţiile financiare. Ocupă-te mai mult de copii pentru că luna asta eşti un părinte distant şi dificil. Îi pui pe copii în dificultate, iar ei nu ştiu cum să apeleze la tine pentru a petrece mai mult timp împreună.

Scorpion

În anul Şarpelui de Apă, obiceiurile alimentare nu tocmai sănătoase dau mari bătăi de cap. Cel mai indicat ar fi să renunţi la ele, fie măcar să le mai reduci. Dacă nu iei atitutine la acest capitol pot apărea probleme de sănătate. Regimul alimentar combinat cu stările nervoase poate duce la apariţia unei sensibiltăţi crescute a sistemului digestiv.

vine cu un mare consum de energie, iar tu nu ai tendinţa de a te menaja. Deoarece eşti impulsiv când vine vorba de decizii, există riscul să cazi uşor în extrema cealaltă, mai precis să te epuizezi.

Săgetător

Pe parcursul anului Şarpelui de Apă problemele medicale ce pot apărea ţin de sistemul osos şi de articulaţii. Mai pot apărea şi probleme dentare, de aceea nu amâna „necazurile” netratate. Şarpele de Apă poate să aducă şi neplăcerea unei spitalizări cu un tratament pe termen lung.

trebuie să ai grijă la drumuri şi la acte. Încearcă să dai dovadă de calm chiar dacă toate responsabilităţile cad pe umerii tăi. În parteneriatele de afaceri câştigi teren, dar în cele de cuplu poate să apară, din cauza lipsei de încredere, o separare ce îţi va pune nervii la încercare.

Capricorn

Agitaţia anului 2013 va fi pe fond nervos, iar asta îţi poate aduce probleme de sănătate: hipertensiune, dar şi alte tulburări cardiace. Supraveghează-ţi alimentaţia şi efortul fizic chiar dacă simţi că poţi muta munţii din loc. În cazul tău cel mai bun remediu din acest an este odihna.

În lunii februarie unele relaţii vor avea de suferit, iar altele se vor îmbunătăţi. Şi asta se datorează în mare parte restricţiilor pe care le impun Capricornii. Impulsivitatea este la cote maxime, ca atare necazurile din punct de vedere medical vin ca urmare a acţiunilor tale.

Vărsător

Posibilele probleme de sănătate sub dominarea Şarpelui de Apă apar la nivelul articulaţiilor, în special ale membrele inferioare. Bătăi de cap ai şi din cauza durerilor reumatismale, dar şi a meteosensibilităţi. La capitolul sănătate acestea sunt problemele anului 2013. E nevoie de o menajare privind efortul fizic pe care îl depui. Nu uita că anul abia a început şi epuizarea din primele luni poate aduce surprize neplăcute în perioada ce urmează.

trebuie să dai dovadă de mai multă cooperare şi mult calm în decizii. Nu le lua de unul singur, acceptă şi alte puncte de vedere. Nu agita spiritele şi ponderează-ţi impulsurile. Ai grijă de psihicul tău şi a celor din jur!

Peşti

Deficienţele respiratorii şi abuzurile alimentare sunt problemele cu care te întâmpină anul Şarpelui de Apă în primele şase luni. Slăbirea organismului va fi un semnal de alarmă ce te va face să iei în serios aceste atenţionări. Renunţă acum la unele apucături şi vei constata în vară că ai scăpat de probleme.

aduce o perioadă de negocieri, de testări. Fie că e vorba de duşmani sau prieteni, totul se reevaluează. Atenţie doar la acumularea de tensiuni interioare, care la sfârşit de lună vine cu o epuizare ce te face să nu-ţi poţi controla emoţiile şi să iei decizii fără nicio protecţie. Nu poţi găsi o rezolvare dacă nu analizezi detaliile, mai ales în privinţa casei unde ai alte planuri şi documente de întocmit. Calmul e cerinţa acestei luni pentru a nu cădea în depresie ca urmare a agitaţiei şi a lucrului făcut fără măsură.