Primiţi cu urările?

1 2 jpg jpeg

Pentru cititori, numai sănătate

Teo Trandafir urează tuturor cititorilor „Click! Sănătate“, în mod evident, sănătate! „Mă limitez în a vă dori sănătate, pentru că din ea decurg toate celelalte lucruri. Când ai sănătate nu te mai gândeşti la ea, pentru că vine de la sine. Câtă vreme o avem, e bine să ne ţinem de ea şi pentru cei care nu o mai au să dea Dumnezeu să fie o perioadă scurtă şi pe care să o uite foarte repede!“, urează vedeta Kanal D.

Sănătate, mai bună decât toate

Sonia Argint Ionescu, moderatoarea emisiunii „Vreau să fiu sănătos“, de la TVR 1, vă urează:„Multă linişte, înţelegere şi, cel mai important, sănătate! Chiar este mai bună decât toate!“. Ce-şi doreşte Sonia pentru anul care vine?

2 jpg jpeg

„Îmi doresc mie şi familiei mele aceleaşi lucruri pe care vi le doresc şi vouă, dragi cititori“. În rest, vedeta TVR spune că nu vrea să se gândească prea mult la planurile pentru 2014. „Doar celebrul regizor Woody Allen zicea că dacă vrei să-L faci pe Dumnezeu să râdă, e de ajuns să-i povesteşti despre planurile tale“, încheie moderatoarea în mesajulsău.

An Nou cu linişte şi zâmbete

Florin Grozea, co-prezentatorul emisiunii „În ţara minunilor“, transmisă la TVR 2, crede căsărbătorile de iarnă vin pentru a ne reaminti de bucuriile simple ale vieţii şi să ne adunăm prietenii şi familia pentru câteva zile magice.

2 jpg jpeg

„Vă doresc un An Nou mai liniştit decât acesta care tocmai pleacă, un An Nou la fel de frumos precum îl visezi. Îmi doresc ce vă doresc şi vouă: sănătate şi zâmbete“, spune Florin.

Sărbători fără colesterol

De la Dezbrăcatu’, alias Codruţ Kegheş, co-prezentatorul emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“, de la Prima TV, avem un mesaj scurt şi cuprinzător pentru cititorii revistei noastre.

2 jpg jpeg

„Să fiţi sănătoşi şi la pungă groşi!“. Cât despre sărbători, Dezbrăcatu’ pune punctul pe i şi face o urare specială: „Hai noroc cu sănătate şi sărbători fără colesterol!“.

Vă doresc ce-mi doresc mie

Pe lângă urarea de sănătate, Cristina Cioran, prezentatoarea emisiunii „Draga mea prietenă“, difuzată la Kanal D, urează cititorilor „Click! Sănătate“ să aibă parte de bani, de fericire şi de familii sănătoase.

2 jpg jpeg

„Vă doresc ceea ce mi doresc mie pentru anul care vine“, spune Cristina.

Sărbători frumoase!

„Vă doresc ca sărbătorile să vă găsească liniştiţi şi iubiţi, cu planuri pentru anul care vine şi cu încredere în propriile forţe“, este urarea Danei Nălbaru, co-prezentatorul emisiunii „În ţara minunilor“, transmisă la TVR 2.

2 jpg jpeg

Dana ne îndeamnă pe toţi să lăsăm pentru câteva zile grijile şi gândurile deoparte şi să ne armonizăm cu sărbătoarea aceasta a păcii, care se numeşte Crăciun. „La anul, întindeţi-vă aripile iar, pline de forţă ca după odihnă şi zburaţi din nou, cât mai sus. Sărbători frumoase! Cu drag, Dana Nălbaru“

De mult noroc s-aveţi parte!

Vedeta Kanal D Gabi Cristea are o urare mai altfel: „De mult noroc s-aveţi parte, că sănătate au avut şi cei de pe Titanic!“. Ne-a amuzat răspunsul Gabrielei, aşa că am întrebat-o ce anume îşi doreşte ea pentru anul care vine.

2 jpg jpeg

„Sănătate din belşug, că restul vin de la sine, pe parcurs“, ne-a răspuns moderatoarea TV.

Viaţă lungă cu noroc!

Paula Chirilă, îndrăgita co-prezentatoare a emisiunii „Draga mea prietenă“, de la Kanal D, doreşte tuturor cititorilor „Click! Sănătate“ viaţă lungă cu noroc. În ceea ce o priveşte, Paula spune că îşi doreşte de la anul care vine să fie sănătoasă!

2 jpg jpeg