Poziţia de somn îţi dezvăluie personalitatea

1 2 jpg jpeg

Poziţia fetus

Fără îndoială, aceasta este cea mai populară poziţie de somn, adică pe o parte, cu genunchii uşor aduşi spre piept.

Despre persoanele care adoptă această poziţie se spune că sunt extrem de sensibile şi timide, deşi în exterior afişează un caracter puternic. Adesea, ele se îngrijorează prea mult şi tind să despice firul în patru.

Soldatul

Persoanele care obişnuiesc să doarmp pe spate, cu braţele întinse pe lângă corp, sunt destul de timide, retrase şi tăcute, însă apreciază ordinea, au standarde ridicate în viaţă şi au aceleaşi aşteptări de la persoanele apropiate.

Stea de mare

Această poziţie de somn este cea mai rar întâlnită - pe spate, cu braţele sub cap şi picioarele întinse, uşor desfăcute.

Persoanele care adoptă această poziţie de somn sunt prieteni loiali, astfel că relaţiile de prietenie reprezintă o prioritate în viaţa lor. Sunt buni ascultători şi oferă ajutor necondiţionat.

Cu faţa în jos

Dacă adormi cu faţa în jos, cu mâinile în jurul pernei şi cu capul întors într-o parte, probabil că eşti o persoană mereu în centrul atenţiei, cu o personalitate jucăuşă.

Pe de altă parte, tinzi să fii extrem de sincer cu cei din jur şi eşti extrem de secretos. De asemenea, aceste persoane suportă cu greu criticile şi obişnuiesc să-şi asume riscuri imense.

Pe o parte, cu mâinile întinse în faţă

Studiile arată că indivizii care dorm în această poziţie sunt firi extrem de deschise în ceea ce priveşte viaţa. Totuşi, pot fi suspicioşi şi destul de pesimişti. În plus, sunt încăpăţânaţi şi obişnuiesc să ia cu greu decizii.

Pe o parte, cu mâinile întinse pe lângă corp

Persoanele care adoptă această poziţie de somn denotă relaxare, precum şi o fire sociabilă, de mare încredere.