Personalitatea, în legătură cu zodia şi grupa sangvină

1 2 jpg jpeg

Berbecii şi grupele de sânge

Un Berbec cu grupa A face doar ceea ce-i place, e curajos curajoşi şi se entuziasmează uşor. Totodată, dă dovadă şi de impulsivitate. Nu se ghidează după reguli şi te poţi baza pe ei, căci te ajută necondiţionat. Celor din grupa B le place aventura şi au o mare sete de putere. Sunt născuţi să fie lideri. Iubesc cu pasiune şi fac orice pentru persoana iubită. Au un caracter puternic şi îşi propun zi de zi obiective noi.

Dacă te-ai născut sub semnul Berbecului şi ai grupa de sânge 0, principalele trăsături de caracter sunt curajul, impulsivitatea şi atenţia la detalii. Niciodată nu îţi scapă nimic, iar când ai de spus o opinie, chiar poţi fi lipsit de tact. Cei cu grupa AB au un entuziasm debordant, dar sunt lipsite de răbdare. Nu le place monotonia şi se plictisesc destul de repede. Sunt şi firi un pic certăreţe, însă le trece repede şi nu sunt persoane ranchiunoase.

Taurii şi grupele de sânge

Cei cu grupa sangvină A iartă, dar nu uită, iar atunci când îţi va fi lumea mai dragă vor veni la tine cu un reproş. Sunt meticuloaşi şi se integrează uşor într-o echipă. În ceea ce priveşte meseria potrivită, pot fi inspectori, dar pot face carieră şi în învăţământ. Celor din grupa B le place stabilitatea. Odată ce le-ai câştigat prietenia, te vor ajuta necondiţionat. Sunt persoane energice. Nu cred în dragoste la prima vedere.

Încăpăţânare, dar şi tendinţa de a-I judeca pe cei din jur: sunt caracteristicile negative ale unui Taur cu grupa sanguină 0. Sunt romantici, plini de şarm şi dau dovadă de mult bun gust. Dau, de asemenea, dovadă de mult tact. Taurii cu grupa sangvină AB sunt flexibili şi suportă cu uşurinţă schimbările. Sunt mânaţi de dorinţa de a reuşi, iar eşecurile îi întâresc şi nu se lasă până nu trag lozul câştigător.

Gemenii şi grupele de sânge

Persoanele cu grupa sangvină A sunt comunicative, îşi duc sarcinile la capăt şi dau dovadă de profesionalism. Le place, de asemenea, să trăiască în lux. Gemenii cu grupa de sânge B sunt firi sensibile, care se entuziasmează foarte uşor. De aceea, de multe ori suferă pentru că au aşteptări prea mari de la o persoană sau de la o situaţie.

Dacă au o motivaţie puternică, muncesc mult pentru a fi câştgători. Dacă eşti reprezentantul acestei zodii şi te-ai născut cu grupa 0, poţi da dovadă de superficialitate. De asemenea, ai tendinţa să-ţi schimbi joburile foarte des, căci te plictiseşti repede. Îţi plac călătoriile, iar banii îi cheltui la fel de repede precum îi primeşti. Cei din grupa AB sunt în pas cu moda, şi au tendinţa să treacă foarte uşor de la o stare la alta.. Nu suportă posesivitatea.

Racii şi grupele de sânge

Cei născuţi sub grupa sangvină A sunt conservatori. Au tendinţa de a cădea uşor în depresie, însă, îşi revin la fel de repede. Sunt familişti. Schimbările bruşte de comportament îi caracterizează pe Racii cu grupa sangvină B.

Le plac ieşirile în natură. Pot fi buni contabili, dar şi medici pediatri. Persoanele din această zodie cu grupa 0 sunt meticuloase, cu deosebite calităţi de lider. Îşi doresc stabilitate şi nu le place neprevăzutul. Cei cu grupa AB dau dovadă de un al şaselea simţ deosebit şi citesc foarte bine oamenii. Îşi pot schimba uşor starea de spirit, însă nu lasă să se vadă acest lucru, căci sunt introvertiţi.

Leii şi grupele de sânge

Leilor cu grupa A le place să fie în centrul atenţiei şi sunt persoane foarte elegante. Într-o dispută, au ultimul cuvânt. Sunt genul de persoane care au toate şansele să devină vedete, dar şi să acumuleze avere. Cei cu grupa sangvină B sunt oameni calzi şi generoşi. Sunt extrovertiţi şi au un psihic foarte bun, de aceea depăşesc orice necaz.

Cei din grupa

0

se nasc sub semnul puterii şi au o mare dorinţă de a conduce. Sunt potriviţi pentru a lucre în vânzări, în relaţii cu publicul, dar şi în funcţii de conducere. Cei cu grupa AB au o atitutine flexibilă şi rareori pot fi citiţi. De aceea, pot fi chiar periculoşi. Rar cer ajutorul altora şi le place să se descuce singuri. Au, de asemenea, o minte foarte agilă.

Fecioarele şi grupele de sânge

Tăcuţi, meticuloşi, dar şi foarte sensibili. Sunt cei cu grupa A. Sunt introvertiţi şi le ia destul de mult timp să-şi facă prieteni noi. Însă odată ce i-ai câştigat inima unei Fecioare cu grupa sanguină A, să ştii că este pe viaţă. Fecoarele cu grupa B se enervează foarte uşor, însă se organizează foarte bine şi planifică totul.

Celor cu grupa sangvină 0 le e teamă să îşi asume riscuri. Se specializează foarte bine în ceea ce fac şi nu-i prea poţi prinde pe picior greşit. Dacă ai grupa sangvină AB, îţi place liniştea. Ai tendinţa de a te deprima destul de uşor.

Balanţele şi grupele de sânge

Dacă te-ai născut sub semnul Balanţei şi ai grupa sangvină 0, înseamnă că eşti foarte sociabil, îţi plac petrecerile, dar ai tendinţa să exagerezi cu foarte multe lucruri.e fereşti să spui adevărul în faţă. Dacă ai grupa B, când îţi pui ceva în cap, nimeni nu îţi stă în cale. Te integrezi în orice echipă şi ai aibilităţi de comunicare.

Diplomaţia îi caracterizează pe cei cu grupa O. O trăsătură negativă specifică acestor nativi este lenea. În dragoste, eşti o persoană destul de posesivă. Nu suporţi nedreptăţile şi întotdeauna încerci să nu superi pe nimeni, dacă ai grupa AB. De aceea, uneori poţi fi prinsă în mijlocul unor conflicte. Eşti o fire perseverentă. Impulsivitatea este o trăsătură des întâlnită la aceşti nativi.

Scorpionii şi grupele de sânge

Sunt persoane sensibile şi gânditoare, dar cărora le este greu să se exprime, cele din grupa A. Nu le place să vorbească în public. Încăpăţânarea este o altă trăsătură dominant a acestora. Intuiţia este principala armă a Scorpionilor cu grupa B. Sunt persoane care nu uită niciodată dacă cineva le-a făcut chiar şi cea mai mică nedreptate şi se vor răzbuna când nimeni nu se aşteaptă.

Cei cu grupa sangvină 0 sunt precauţi şi nu le place să se arunce cu capul înainte. Pot fi buni psihologi, pot lucre în domeniul resurselor umane, cât şi în administraţie. Scorpionii cu grupa sangvină AB au un mare sens al responsabilităţii şi sunt perseverenţi. De obicei, excelează în domeniul afacerilor şi al cercetării.

Săgetătorii şi grupele de sânge

Cei cu grupa sangvină A par liniştiţi, însă în interiorul lor se dau adevărate bătălii. Se plictisesc destul de uşor, de aceea trebuie să găsească mereu ceva nou, care să le capteze interesul. Reprezentanţii grupei B Sunt foarte sociabili, mereu în căutare de noi oportunităţi. Nu rezistă prea bine în faţa stresului. Eficienţa şi simplitatea, după ele se ghidează nativii cu grupa 0 pe parcursul vieţii. Nu le plac situaţiile complicate. Cei cu grupa sangvină AB sunt temperamentali, nerăbdători, dar în acelaşi timp îşi doresc stabilitate. Sunt pasionali şi preferă un partener cu simţul umorului. Dacă le-ai încredinţat un secret, acolo va rămâne, căci sunt persoane pe care te poţi baza.

Capricornii şi grupele de sânge

Dacă au grupa sangvină A sunt firi precaute, care dau dovadă de multă răbdare. Pun suflet în ceea ce fac şi suportă cam greu eşecurile. Rar îşi ies din pepeni şi le place să asculte, mai mult decât să vorbească. Cei cu grupa sangvină B sunt perseverenţi şi lucrează bine în echipă. Uneori dau dovadă de multă încăpăţânare şi le este greu să-şi recunoască greşelile.

Firi extrovertite, le place să fie în central atenţiei şi se supără uşor atunci când pierd. Se ridică întotdeauna atunci când dau peste greutăţi. Sunt Capricornii cu grupa B. Le place şi bârfa, însă nu ar face niciodată rău gratuit cuiva.

Sunt familişti convinşi şi le plac copiii.

Cei cu grupa sangvină AB

sunt persoane rezervate, cărora nu le place să iasă în evidenţă. Odată ce ajung să se integreze într-un cerc, devin foarte sociabili şi sunt mereu cu zâmbetul pe buze.

Dacă te-ai născut sub semnul Vărsătorului şi ai grua sangvină A, înseamnă că eşti o persoană căreia îi place stabilitatea. Eşti loială şi perseverentă, dar eşti înzestrată şi cu originalitate. Cele cu grupa sangvină B sunt persoane foarte inteligente, sociabile şi comunicative. Le place să facă tot timpul ceva nou, iar libertatea este foarte importantă pentru ele.

Uneori, sunt foarte încăpăţânate. Meseriile care li se potrivesc sunt cele care le dau posibilitatea să-şi manifeste creativitatea. Dacă ai grupa O, acepţi uşor criticile, eşti deschisă sugestiilor înainte de a te implica într-un proiect nou.

De aceea, poţi fi un bun lider. Ai nevoie de libertate şi îţi trebuie un partener care să te înţeleagă. Vărsătorii cu grupa sangvină AB dau dovadă de sânge rece şi sunt raţionali. Nu iau decizii sub impulsul momentului decât foarte rar. Le plac călătoriile şi îşi fac cu uşurinţă prieteni noi. Jobul potrivit poate fi cel de avocat, judecător, dar pot lucra şi în învăţământ. Se descurcă bine şi în domeniul IT.

Peştii şi grupele de sânge

Firi visătoare, dar şi practice, ceea ce le menţine cu picioarele pe pâmânt, sunt cele cu grupa O. Nu lasă niciodată un proiect neterminat, oricât de greu le-ar fi. În iubire, au nevoie constant de dovezi de iubire din partea partenerului.

Cele cu grupa sangvină B sunt persoane meticuloase, care au noroc la bani. Uneori, dau dovadă de o gelozie exagerată. Nu se integrează cu uşurinţă într-un grup nou, fie la serviciu, fie la o ieşire în oraş. Peştii din grupa 0 sunt genul de oameni care întorc problema pe toate părţile înainte de a lua o decizie. De aceea, chiar se vor căsători târziu.

Se ataşează atât de persoane, cât şi de locuri, de aceea le este greu să-şi schimbe serviciul. Visători şi creativi, sunt cei cu grupa AB. Le place mai mult munca individuală decât lucrul în echipă. Ne place rutina şi fug de munca de birou.

Actoria li se potriveşte de minune. În dragoste, le cam place să umble din floare în floare, dar odată ce şi-au găsit jumătatea, nu vor călca strâmb. Nu suportă trădarea.